Amennyiben valaki babát vár és szeretné a testvérének "adni", akkor erre van-e mód, tehát hogy célzottan adhassam örökbe a saját húgomnak a majdan születendő, de már megfogant babát? Hivatalos szerveknél még nem akarok érdeklődni...csak puhatolózom.
:) El tudom tartani és felnevelni és nem a fiamnak kell magyarázattal szolgálni, hol a kistesó.... Emellett nem voltunk felelőtelnek. Vágytam és vágyom másik gyerkőcre (nem magára a gyermeknevelésre) de ha jobb helyen lehetne a húgoméknál, miért is ne tenném meg, hogy neki adom örökbe, ha ő is szeretné és jogi útja is van.
Mindemellett, a kérdésem nem a véleméyn nyilvánitásokra irányult. :) Hanem a jogi aspektusára az egész ügynek. Akik erre válaszoltak, azt köszönöm. A többieknek meg jó csámcsogást :) és froclizást...(ezekszerint, polgár pukkasztó kérdésnek sem volt utolsó.... ennek örülök....nem hittem volna....szeretem pukkasztani a gonoszok "epéjét" :D)
Szeretem mikor valaki ellent mond magának 😂
Szerintem meg igen is tartoznál magyarázattal a nagyobb gyermekednek, hisz 9 hónapig látná a hasad.
Azért 45 évesen már nem esik cdak úgy ripsz ropsz teherbe az ember lánya..
Miből gondolod, hogy terhes vagy? Mert ebben a korban már a menstruáció elmaradásánál nagyobb esély van a menopauzára, mint a terhességre.
Egyébként szép gesztus, de szerintem is furcsa helyzeteket szülne ez. Persze nem tudhatjuk, mit gondol erről a húgod.
Ő mennyi idős? Milyen korú, állapotú, bőrszínű gyerekre várnak? 1 év még nem sok, ha fehér újszülöttre várnak. Sajnos az lesz 5 év is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!