Orokbefogadhatja igy a gyermekeimet vagy haza tudnam oket hozni? Mi a menete ennek hova kell emiatt elso korben fordulni mielobb dontes szulessen?
Volt ferjemmel van 2 kozos fiunk.
16 eves lesz a nagyobbik jovohonapban a kisebbik 14 eves.
Amikor elvaltunk apukaval maradtak nehany évvel ezelott.Fajt de belementem,nagyon apasak voltak megegyeztunk,működött is a gyerekek is jol ereztek magukat nem volt vita emiatt.
(Nem mennek bele,mas téma).
Azota ujrahazasodott viszont most otthagyta a not is es a fiukat is egy masik noert.
A felesege most orokbe akarja fogadni a gyerekeket.
A gyerekek egy problemaja azzal,hogy hazajojjenek hogy a "neveloanyjuk" háza sokkal nagyobb es varosiak viszont mi egy kisebb telepulesen elunk.
Ja igen .. felneveli helyettem.
Ne felejtsuk mar el hogyjelenleg a villany gaz arakra az kap kedvezmenyt aki 3gyerekes.Neki meg egy lesz ha a fiaimat haza tudnám hozni 😑
Köszi az építő jellegű hozzászólást.Mintha nem lenne mindegyikunknek elég nehéz a helyzet igy is.Foleg a gyerekeknek...
Bameg... Komolyan a gáz meg a villannyal pedálozol?
Ember.. A saját gyerekeid akiket TE szültél, jobban húznak egy olyan nőhöz akinek semmi kötelezettsége a gyerekeid felé. Nézzél már magadba banyek..
Én elsüllyednék szégyenemben, ha a gyerekeimet más nevelné, és inkább olyannal élnének tovább akihez semmi közük..
Az exed meg aztán még jobban megéri a pénzét..
#11! Neked aztán van bőr a képeden! Amikor a kérdést kiírtad, még nem volt rezsicsökkentés csökkentés, tehát a nő nem azért tartotta volna magánál őket. Te vagy az, akinek ez az első, ami eszébe jut. Kár, hogy nem fogadhatja őket örökbe, mert látszik, hogy ki az, aki ANYA. Te csak egy nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!