Örökbe adnám de hogyan?? 41 éves vagyok és sajnos hajléktalan lettem. Röviden a lényeg hogy 4 hónapos terhes vagyok és szeretném örökbe adni születendő kislányom. :-(:-( Gabriella
6-os nem tudom honnét szedsz ilyen baromságokat... nyílt öf-al lett a fiam, de eszembe nem jutott lakást venni az örökbe adónak: tudod az ilyen emberkereskedelemnek számít és nem hogy nem kapja meg senki a gyereket (se a szülőanya se az öf szülő) de még élvezhetik a börtönéveket is utána...
kérdező a többiek elmondták hol kérhetsz segítséget, kitartást kívánok neked!
11
A nyílt öf gyakorlatilag emberkereskedelem. Legalább is nálunk ilyen formában működik.
14
Nem. Ezek a szomorú tények. Különben mi indokolná az egészet?
15. A csúnya gondolataid egyedül teged jellemeznek...
Legjobb barátnőmnek két kislanya van a Bölcsön keresztül. Egy fillérjükbe se került.
Mi indokolja?
Adott egy anya, aki tudja, hogy a körülményei miatt nem fogja tudni felnevelni a gyerekét. De szeretné biztonságban tudni, és olyan életet biztosítani neki, amit ő nem tudna. Szeretné tudni, kihez kerül a gyerek, és szeretné, ha a lehető leghamarabb az új családja vihetné haza, hiszen a gyereknek sem jó, ha állami gondozásban kell várnia az örökbefogadásra. Ez egy sokkal felelősségteljesebb döntés, mint elhagyni a gyereket egy parkolóban, ajtó előtt, vagy akár simán a kórházban hagyni, hiszen ezekben az esetekben a gyerek nem válik örökbeadhatóvá.
És adott egy pár, akik borzasztóan szeretnének gyereket, és valószínűleg évek óta várnak rá.
A nyílt örökbeadás összeköti a kettőt.
Én csak azt nem értem ha hajléktalan lett honnan tudna telefonhoz/számitógéphez kerülni? :)
Meg miért gyakori kérdéseken irna ki ilyet. Az egész full kamu, ne éljétek belemagatokat, hogy majd meggyőzöm hogy nekem adja.
Egy roppant rosszindulatu ember unatkozik.
18!
Ha holnap az utcára kerültél, nem vinned magaddal a telefonodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!