Hogyan lehetne azt megoldani, hogy valaki nélkülem szülje meg és nevelje fel a gyermekünket?
Figyelt kérdés
Tehát kvázi nagyon leegyszerűsítve én "csak a spermadonor" lennék.2021. dec. 23. 17:46
1/25 anonim válasza:
Keresel magadnak pl. egy lezbi nőt, akinek pont csak a spermád kell.
4/25 A kérdező kommentje:
#1 a leszbik nem akarnak férfit szerintem.
#2 36 vagyok, tehát ez már nem játszik!
#3 ez bonyolult, itt most nem akarom kifejteni mindenki előtt.
2021. dec. 23. 18:18
5/25 anonim válasza:
4: és mitől félsz...?? totál anoním módon írsz, senki nem tud rólad semmit..
Amúgy akkor szerinted hogy lesz a leszbiknek gyerekük...???? Hidd el, ha nagyon akarnak gyereket, kibírják azt az egy aktust. :-D
6/25 anonim válasza:
7/25 anonim válasza:
De mi abban a jó neked, hogy elszórod a magjaidat, de se a nevedet nem viszi tovább, se nem is akarsz róla tudni a továbbiakban???
8/25 A kérdező kommentje:
Az nem tartozik másra.
2021. dec. 23. 19:47
9/25 anonim válasza:
Hát akkor várd ki itt guggolva, míg neked tetsző választ nem kapsz...
Bakker... :-D :-D :-D
10/25 anonim válasza:
Most azért beindult a regényírói fantáziám, és elképzeltem, hogy a kérdezőnek megjövendölték, hogy az ő gyereke fogja megmenteni a világot a III. világháborútól, de el kell rejtenie, nehogy az Alfa Centauri rendszerből érkező főgonoszok idő előtt megtalálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!