Ilyenkor mi a teendő örökbefogadás esetén? Többi lent
Gyermekotthonban dolgozom. Igaz, most nagyobb gyerekekkel, de voltam kicsikkel is.
Semmiképpen nem választanám őket szét, nem is értem hogyan tehetik😕 az is különös, hogy előre nem tájékoztattak titeket. Én nem gondolkodnék, a testvérét is vállalnám 🙂
"Tudom, választhattok másikat is" - nem mi választjuk a gyerekeket, hanem " a gyereknek választanak családot"- tehát nekem ez a mondat fura..
nem tudom azt sem elképzelni, hogy akkor tájékoztatnak arról, hogy van egy örökbe fogadható testvér is, miután az ismerkedés lezajlik és döntenetek kell... nekem ez a kérdés nem tűnik valós élethelyzetnek, inkább elgondolás.. "mi van akkor, ha...."
de hogy válaszoljak: örökbe fogadó szülőként: jött volna a tesó is vele... nem szakítottam volna szét őket...
8
Valóban csupán elgondolás, de nem is írtam olyat, hogy valós helyzetről lenne szó. Elnézést ha félreérthető voltam, csupán a véleményekre voltam kíváncsi, ti mit tennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!