Örökbefogadott gyerekednek elmondanád, hogy örökbe van fogadva?

Figyelt kérdés
Ha igen, hány éves korában?

2021. szept. 11. 17:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
Úgy, hogy a nagyeszű tájékozott iskolatársak elmondják neki.
2021. szept. 11. 22:10
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
Úgy hogy a gyerekek hallják a szüleiktől hogy az örökbefogadott gyerek.anyja örökbefogadott mivel.egy helyen laknak, ismerik és tudják hogy nem volt pocakja. Istenem.
2021. szept. 11. 22:11
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

Biharpüspökiben mindenki ismerte anyuekat mert ott laktak, tudták hogy nem lehet gyerekük és nincs. Aztán hirtelen hazahozták engem és nem volt nagy hasa anyunak....Doamne Dumnezeule....

A szülők elmondtak a gyerekeknek hogy az osztálytársaim Hajni anyja örökbe fogadta Hajnit és a gyerekek úgy tudják meg.

2021. szept. 11. 22:12
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
ez a román szöveg micsoda?
2021. szept. 11. 22:14
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
Vagyis hogy Hajnit örökbe fogadták. Csak a telefonom elírta. A szülők elmondják a gyermeknek a hülye gyerek meg visszamondja mert rohadék. Én is visszahallittam az iskolából hogy örökbefogadott vagyok de akkorra már tudtam.
2021. szept. 11. 22:14
 16/21 anonim ***** válasza:
19%
Dumnezeu-Isten, Doamne - Istenem
2021. szept. 11. 22:16
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

Anjutca, ez egy kis faluban lehet, hogy így van, de egy nagy városban, ahol az ember a szomszédját sem ismeri, nem. Illetve költözni is lehet.

Szóval nem törvényszerű, hogy az iskolában megtudja.

2021. szept. 11. 22:23
 18/21 anonim ***** válasza:
16%

De igenis megtudja az iskolában. A szülők a településen laknak,ismerik őket, tudják hogy nem terhesek és elmondják a hülye gyerekeiknek akik visszamondjak. El se tudjátok képzelni milyen rosszul esett nekem mikor az iskolából visszahallottam hogy örökbefogadott vagyok.

De ha mégse tudja meg az iskolából akkor megtudja 14 évesen mikor a buletint csinálja. Nálunk úgy hívják a szemelyazonossagit. Mikor a buketinem csinálta anyu akkor 14 éves voltam, kellett a mostani születési bizonyítvány amivel örökbe fogadott és a milicista megkérdezte hogy én voltam e Glugița Aurelia akit örökbe fogadott és Szilágyi Hajni lettem. Tudta ő hogy én de megkérdezte anyut mert benne volt a gépben. Másoktól is hallotta anyu hogy a buletincsinalaskor tudták meg.

2021. szept. 11. 22:28
 19/21 anonim ***** válasza:
10%
Gliguța
2021. szept. 11. 22:29
 20/21 anonim ***** válasza:
90%

örökbe fogadó szülőként: a fiam 7 éves és a korának megfelelően tisztában van vele hogy örökbe fogadtuk, ahogy írták már ezt elmondják a tanfolyamon is, hogy ezt ajánlják, hogy igazából "nőjön bele" a gyerek ebbe a tudatba, pici korától kezdve meséltem neki, hogy nem az én pocakomban volt hanem egy másik néniébe, ő vigyázott rá, hogy meg tudjon születni.. a gyerek megérzi ha van vmi titok körülötte és ez senkinek sem jó..

egy történet : egy rokonom középiskolás osztálytársát örökbe fogadták, az egész osztály tudta, csak a gyerek nem!!! és városban élünk.. nem egy kis faluban.. és igen, egy osztálytársa egyszer véletlenül elszólta magát.. utána nagyon sok probléma lett a gyerekkel, a szüleivel akkor megromlott a kapcsolata, most nem tudom mi van vele mert ez 10 éve történt kb.. hogy az osztály honnét tudta, arra már nem emlékszem... de sajnos előfordul még most is ilyen.. és nem csak egy eldugott faluban..

2021. szept. 18. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!