Hogyan tudom ezt gyorsan és könnyen feldolgozni?
Találtunk egy kismamát, aki minket választott a születendő babája örökbefogadó szüleinek.
Minden szép és jó volt, de aztán meggondolta magát, úgy döntött, hogy mégis megtartja és ő neveli fel a kicsit a születése után.
Természetesen tudtuk, hogy ez benne van a pakliban, mégis nagyon megviselt minket a férjemmel a dolog. Mert egyszerűen nem lehet nem beleélni magad, amikor a szemedbe néz a kismama és azt mondja, hogy nektek szeretné örökbeadni a babáját.
De nem így lesz, és én most úgy érzem, hogy elfogyott körülöttem a levegő, és ki akar szakadni a szívem a helyéről. Tudom, hogy nem racionális dolog és talán nevetséges is, hisz nem én hordom a hasamban, sőt gyakorlatilag semmi közöm hozzá, mégis amióta csak tudok a létezéséről, én szeretem ezt a babát és kimondhatatlanul fáj, hogy elveszítettük.
Nagyon nehezen tudom elengedni.
Mit tehetnék, hogy minél hamarabb sikerüljön feldolgoznom a veszteséget?
Sajnálom.
Ez olyasmi mint egy vetéles, meg vannak a tervek látod az elkövetkező éveket, és egyszer csak ez eltünik.
Nekem a próbálkozás a remény, hogy egyszer + lesz a tesztem megint és most monden rendben lesz,nálatok is az igazi megnyugvást az hozza mikor végre megkapjátok a nektek szánt babát.
De hogy addig mivel tudjátok elterelni a figyelmet ez jó kérdés.
Nagyon sajnálom, ami veletek történt, rettenetesen nehéz lehet. Viszont én azt javaslom, hogy ezeket a magánutas próbálkozásokat felejtsétek el, mert nagyon gyakran ez a vége ezeknek a történeteknek sajnos. Ezekből szokott lenni az a még ennél is szomorúbb eset, amikor a már megszületett babát kéri vissza az anyuka (6 hétig megteheti)
A FB-on keress rá az Örökbe.hu zárt csoportjára, nagyon támogató közeg, talán még olyanokat is találsz, akik átmentek hasonlón.
4 vagyok. Nem tudom mit nem lehet érteni... terhes anyuka bedobja hogy jaaaj, hát mégsem, ő akarja, meg ő gyereke... aztán ha beajánlanak neki pár susogóst mégiscsak hajlandó lesz örökbeadni. Nem egy sztorit hallottam már ilyet... igazából asszisztál hozzá mindenki, mert így jó helyre kerül a gyerek, ha meg nem engedik meg, és beadják születése után csecsóba, akkor b.hatja a szülő anya meg az örökbefogadó is.
(gyámhivatal a munkahelyem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!