“Az örökbefogadók elveszik a lehetőséget másoktól”?
Ti mit gondoltok erről az elméletről?
Szerintem több ok miatt is hülyeség.
1. A gyereknek választanak szülőket, nem a szülőknek gyereket.
2. Szóval ne vegyünk házat, kutyát, sajtkrém torta konzervet sem, mert lehet hogy másnak is kellene?
Milyen másoktól? Mi van?
De úgy látszik nem csak én nem értem.
Én már írtam ilyet itt, de így a szövegkörnyezet nélkül értelmezhetetlen.
Szóval, az olyan párok, akiknek lehetne saját gyerekük, de inkább örökbefogadnak, azok elveszik a lehetőséget az olyan pároktól, akiknek nem sikerülhet. Azt hiszik nagyon sokan, hogy ezzel megmentenek egy gyereket. Valóban, ha egy 7 éves cigány kisfiút visznek haza, őt lehet. De egy egészséges csecsemőre hatalmas a sorbanállás, és igenis elveszik a lehetőséget azok elől, akiknek nincs más esélyük. Mert nincsen annyi "árva gyerek", a legtöbbnek ott a családja, anyja, apja, aki nem mond le róla, de a körülmények miatt haza sem vihetik. Na, ilyen a nevelőszülőknél élő 6 éven aluliak 98%-a.
7-es, igazad van.
Kérdező, te meg előbb olvasd el az egész szöveget, és értelmezd, mielőtt egy mondatot provokatív kimásolsz belőle. Bárhonnan is szedted, biztos volt ott magyarázat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!