Ilyenkor mi történik a babával? Még csak 8hetes. : (
Eléggé fiatal vagyok (25 éves) a férjem 32 éves neki nem lehet saját gyereke (vagyis ezt mondta de már ezt sem tudom) ezért kb 1,5 éve kitalálta,hogy fogadjunk örökbe. Ahogy meglettek a papírok nem is kellett sokat várni (én azt gondoltam 4-5-6 év lesz majd) pár hónapra rá romantikus vacsora stb és bejelentette,hogy van egy anyuka aki nekünk adná a születendő kisfiát. Tehát így fogadtunk örökbe magánutas örökbefogadással. Sajnos az elmúlt pár hétben nagyon sok rossz dologra, hazugságra, átverésre jöttem rá a férjemmel kapcsolatban amit nem tudok neki elnézni, válni akarok. Mi történik ilyenkor a picivel? Vele marad? Én egy barátnőmhöz költözöm a hétvégén amíg ő nem lesz itthon. Ha hétfőn haza jön már nem lesznek itt a cuccaim. Nem tudom mit tegyek, nem tudok tovább színészkedni, de a babát is nagyon sajnálom, hogy egy ilyen "családot"kapott. Ő biztos nem mondd le a babáról, Ő nagyon akart gyereket.
Mit tehetnék, most nem is tudok tisztán gondolkodni annyi minden kavarog a fejemben.
Az a baj nekem kb semmim nincs. Soha nem dolgoztam egy érettségim van. Elkezdtem az egyetemet annó, de addig erősödött, hogy abbahagytam.
Most 1000-rel nézegetek állásokat, de már kb egy mosogatónak is 3 év gyakorlat kell.
Természetesen viszem magammal, de amint megtudja, hogy hol vagyunk 1000%,hogy érte jön és elveszi.
Ha egy dolgot megtanultam mellette az az, hogy a törvények és a szabályok nem mindenkire vonatkoznak.
Persze, hogy szeretem a picit!
Nekem 1 barátnőm maradt, akihez megyek is, az ő körei meg nem hiszem, hogy ezen az oldalon olvasgatnának vagy tudnának a létezéséről. Máig én sem tudtam. A barátnőm mondta, hogy van egy ilyen anonim oldal, ez az account is az övé amiből írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!