Hogyan oldható meg ez a probléma?
gyermekem nem orokbefogado, de neveloszulokhoz kerult a hatarozatban az all,1 ev mulva lesz h ujra megnezik az ugyet.
nemregen kerult el gyermekem, es nem az en hibambol, hanem mert mivel edesapja szerette volna megszerezni tolem, igy jol bemocskolt, aljas hazugsagokat mondott rolam.
bizonyitekaim vannak h allitasa mind hazugsag, de egyetlenegyszer nem kaptam alkalmat sem az onkormanyzattol, sem a vezetosegtol h beszelhessek. ugy gondolom ez nagy hiba, es szerintem ez jogszabalyellenes is volt.
most ugyvedem kesziti a fellebbezest, hiszen en mint edesanya soha nem hanyagoltam el, soha nem bantalmaztam gyermekemet, mindent megtettem egeszsegeert, fejlodeseert, semmiben nem hanyagoltam el.
csak az apa aki evek ota csendben a hatam mogott tervelte ki es epitette egymasra a dolgait, azt hittek tenyleg az vagyok akinek o leirt.
Es egy kerdesem meg lenne, hogy milyen idokozonkent lathatom gyermekem a neveloszuloknel ?
kedves utolso, mi az hogy a stilusom alapjan ?
igenis, mindent megtettem a gyermekemert, es harcolni is fogunk hogy mielobb visszakapjam. tobb even keresztul gyermekem is teljesen tonkrement ebben a szornyu es bantalmazo kapcsolatban. senki nem tudja min mentunk keresztul, milyen rettenetes dolgokat eltunk at.
amikor a rettenetes dolgokat átélted a gyerekeddel együtt, akkor kellett volna a sarkadra állni és elvinni abból a környezetből. Ha ezt nem tetted meg, hanem tűrted, és hagytad, hogy a gyerek is szenvedjen hosszú időn keresztül a rettenetes dolgoktól, akkor meg is érdemled.
Olyan meg nincs, hogy csak úgy elvigyenek egy gyereket. Amikor elmennek érte, viszik a határozatot, amit neked ott helyben alá kell írnod és kapsz is egy példányt belőle.
Szóval itt valami ferdítés van.
miert nem apukanal van a gyerek ???
a napi lelkibantalmazasai miatt mentunk teljesen tonkre a gyerekemmel egyutt.Ez olyan apa,aki a gyerek szuletese pillanatatol soha nem vett reszt meg a gyereknevelesben sem ! Es meg kerdezed miert nem apjanal a gyerek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!