Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért lehet ez, hogyan oldható...

Miért lehet ez, hogyan oldható meg?

Figyelt kérdés

Van egy 1tb-os külső merevlemezem, és egyik nap láttam nincs helyem az új játékomnak az xbox on s-emen. Ezért bedugtam az usb kábelt, és rátöltöttem. Ma pedig úgy gondoltam visszarakom a gépbe, mert rajta van 1-2 cucc ami kéne(különböző programok). Itt jött a hiba, nem működik, vagyis hallom a jelzést, miszerint kapcsolódott valami, de az "Ez a gép" résznél hiába frissítgetem nem látom. Szerintem átformázhatta az xbox, de ilyenekhez nem értek.

Szeretném, ha újra a gépemmel tudnám használni.

#Xbox #merevlemez #probléma #gép #küldő merevlemez
2020. ápr. 9. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lemezkezelőben látszik? Start, "diskmgmt.msc"

Ha van partíció, betűt kell adni neki. Ha nincs, akkor szívás...

2020. ápr. 10. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak videót vagy képet akarsz róla nézni akkor le kell formázni a géphez a HDDt. De utána elvileg vissza tudod formázni PCn. A cuccok viszont értelemszerűen elvesznek oda vissza.
2020. ápr. 10. 15:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Mind a kettő komment segített abban, hogy tudjam használni. Lemezkezelőben hozzárendeltem egy betűt, és átformáztam.

Megoldódott.

2020. ápr. 11. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!