Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Szerintetek örökbe tudnám adni?

Szerintetek örökbe tudnám adni?

Figyelt kérdés

10 hetes terhes vagyok. Nem vagyok az az anyatípus, illetve a baba a munkahelyemen egy kollégától van, aki közölte, ő nem is akar hallani róla, se rólam többet. Viszont elveim alapján elvetetni nem szeretném semmiképp.

De félek attól, ha megszületik valamit elkezdenék érezni iránta, attól függetlenül is, hogy nem bírom a gyerekeket. Van aki az örökbeadást megbánta utólag? Az anyagi körülményeim se engedik meg sajnos, mivel hiába van diplomám, csak asszisztens vagyok egy kisebb cégnél.

25/N

2019. nov. 17. 18:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Újra a 7-es.

Bocs az off-ért,Kérdező!

Lehet,hogy igazad van,8-as. Én ebbe így még nem gondoltam bele. A 20 évesem szerintem már nem is fogja akarni a kapcsolatfelvételt. Legalábbis,ha eddig nem akarta. Bár ki tudja?

Viszont a 10 évessel még előtte állunk. Mondjuk,soha nem volt ez nálunk tabu,a kezdetektől tudják az igazat,a kérdéseikre mindig őszintén válaszoltunk,és nem voltak negatív megnyilvánulások a részünkről a biológiai szülők felé. Talán ez segített nekik feldolgozni ezt az egészet. Mindenesetre boldog,kiegyensúlyozott emberkék😃.

2019. nov. 18. 07:59
 12/25 anonim ***** válasza:
32%

Szia!

10 hetes vagy már, a magzatod már szép nagy, nem csak egy kis sejtcsomó. Te is érzed hogy meg szeretnéd tartani. Nagyon támogatom ezt! Add meg a lehetőséget annak a babának az életre! És még jól is alakulhat ha ráadásul örökbe se adod. Az apja meg igenis fizessen! Nehogy hagyd neki hogy csak kijelentse hogy nem érdekli. Hát hova gondol!! Majd más nővel is megcsinalja ezt ha nem tanul belőle!

[link]

Ekkora már a babád!

Gondold át és drukkolok nagyon hogy ne vetesd el.

22/N

2019. nov. 18. 08:44
 13/25 anonim ***** válasza:
8%
Tűnj innen, azért jössz csak ide hogy trollkodj. Szánalmas vagy
2019. nov. 18. 09:22
 14/25 anonim ***** válasza:
39%
EN???? Bakker, en tudok olvasni és válaszoltam a kérdésre. Te arrol beszélsz, hogy ne menjen abortuszra, amit mondjuk épeszű ember számára árthatóan leírt a kérdésben, hogy nem opció. Nem én tehetek róla, hiyg nem tudsz olvasni, okoska
2019. nov. 18. 09:29
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosak voltak, tényleg mind. Elvetetni biztos nem fogom, ez tényleg nem opció, viszont ahogy az egyik hozzászóló felvetette a nyílt örökbeadáson gondolkozom már most, lehet ez lenne a legjobb, ha én választhatom ki, hogy hol lesz neki a legjobb helye.
2019. nov. 18. 09:57
 16/25 piroska és a farkas ***** válasza:
34%
Kérdező! Ha Te mindent - terhességet, szülést, lemondàst - bevàllalva a gyermekekért màr most azon gondolkodsz, hogy hol lenne NEKI a legjobb, akkor tudod, mit? NÀLAD. Ugyanis így szerintem csak egy anya gondolkozik. Màr az vagy, csak szólok.
2019. nov. 18. 11:23
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében 2 rossz közül választasz, ha nem tartod meg a babát. Az örökbe adást támogatom. Nagy öröm lesz az örökbefogadó szülőknek. Neked is jobb lesz a tudat, hogy életben hagytad.

Ha örökbe adod, akkor viszont a megszületése kor azonnal tedd és ne hónapokkal később! Érzelmileg sokkal nehezebb lenne később elbúcsúzni tőle.

2019. nov. 18. 13:31
 18/25 anonim ***** válasza:
18%

Érdekes, hogy mindig csak az a kérdés merül fel ebben a témában, hogy megbánta-e az anya az örökbeadást?

Azon gondolkodtál már, hogy van-e olyan örökbefogadó aki megbánta, hogy örökbe fogadott?

Mert van ám ilyen, nem mindenkinek válik be a dolog. Van szerencsém végig nézni két ilyen gyerek kálváriáját is. Hát nem szép látvány az sem.

Én biztosan nem adnék úgy gyereket örökbe, hogy van lehetőség még abortuszra, egyszerűen azért mert tudom, hogy nem feltétlenül lesz jobb dolga. Gondolkodj még azon, hogy felneveled. Az apuka (aki gondolom családos) meg vállalja a felelősséget.

2019. nov. 19. 12:33
 19/25 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó, te megölnéd a gyermeked, és arra nem gondolsz, hogy neki végképp nem lesz esélye arra, hogy megbánja, hogy megölték! Annyi butaságot leírsz!

Örökbefogadottnak lenni nyilván jobb, mint halottnak, édesanyámat örökbe fogadták és nagyon szereti a szüleit, akik felnevelték, számára ők az igaziak és boldog. Te ennek az esélyét is elvennéd.

2019. nov. 19. 14:30
 20/25 anonim ***** válasza:
40%

Utolsó!

A butaságot te írod. Az abortusz nem emberölés, és bármennyire is nyomatják az abortuszellenesek az érző lény szöveget, a magzat abban a korában még nem érez fájdalmat. Biológia, nézz utána. De amúgy nem választanám az abortusz, mert ha semmi esetre sem férne az életembe egy gyerek, nem is esnék teherbe. Anyukád szerencsés. De nem mindenki az. Hidd csak el, nagyon ocsmány dolgok történhetnek ha nem úgy alakul az örökbe fogadás ahogy meg volt álmodva. És azok után amit személyesen látok, egyértelmű, hogy a híres pszichológiai vizsgálatok lótüdőt sem érnek. Csak hirtelen egy példa. Hogy fordulhatott elő az, hogy egy nő 2 gyereket is örökbefogadhatott, majd elvették őket mert kiderült, hogy alkalmatlan? És igen sok minden történt mire ez kiderült. Nem hiszem, hogy egyedi eset, csak ezeket nem reklámozzák.

2019. nov. 19. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!