Ha még beleférsz az abortusz határidejébe, az sokkal egyszerűbb. Felhívod a gyámhivatalt, és ők megmondják, pontosan hogyan tovább. Örökbeadni szép, nemes dolog, de ilyen családi ellenállással nem vállalnám be, ha nem muszáj. Ha megszületik a gyerek, már neki is rossz lesz ez a huzavona, és ki tudja, meddig fog tartani, amíg sikerül megoldást találni.
2019. aug. 10. 07:44
12/21 anonim válasza:
Örökbeadáshoz nem kell szülői engedély (abortuszhoz igen). Be kell menni a legközelebbi gyámhivatalba és nyilatkozni, hogy te kívánsz rendelkezni a születendő gyerek sorsáról.
Írj rám, ha kérdésed van.
2019. aug. 10. 12:03
13/21 anonim válasza:
En a szüleimet adnám örökbe, ha nem támogatnák a saját unokájuk születését, csak mert nem papírforma szerint érkezik, vagy mert ott a Karrier!
És ha majd később nem lehet gyereked, mert ugye megeshet?
Nem beszélve a támogatásokról, amivel segítenek.
2019. aug. 10. 13:09
14/21 anonim válasza:
Ha önhibádból lettél terhes, pedig nem akartál, akkor én arra szavazok, hogy tartsd meg, és neveld fel magad, viseld a tetteid következményét.
Ha nem saját hiba (pl. Megerőszakoltak), akkor természetesen örökbeadhatod.
2019. aug. 12. 09:35
15/21 anonim válasza:
Szerintem mind a kettőt nagyon bánnád! De ha választani kell inkább abortusz mint az örökbeadás. Szerintem egy meg nem született gyerekre gondolni elfogadhatóbb lelki teher, mint egy örökbeadott gyerekre gondolni. Szerintem! De nem volt ebben részem. Azt tudom hogy imádom a gyerekeimet és lehet a szüleid is imádnák ha megpillantanák a születése után!
2019. aug. 12. 14:18
16/21 anonim válasza:
Jah és még egy fondolat a házipraktikákhoz: ami veszélyes a magzatra, veszélyes az anyára is! Ez lebegjen a szemed előtt mielőtt bármit is teszel
2019. aug. 12. 14:22
17/21 anonim válasza:
Ha már megfogant és tényleg terhes vagy, akkor ne vedd el az életétm hanem add órókbe, ha már így alakult.Nagyon sok fiatal pár vár babára és nagyon boldoggá tennéd őket. Jó helyre kerülne, boldog élete lenne.Így tudod a legtöbbet kihozni a helyzetből, hogy senki sem sérül. Hívj fel egy örökbeadással foglalkozó egyesületet és ők szivesen adnak felvilágosítást.
2019. aug. 13. 13:35
18/21 anonim válasza:
Nem kéne össze-vissza baszni...
2019. aug. 15. 06:11
19/21 anonim válasza:
Néma sikoly c. film arról, hogy hogyan zajlik az abortusz, a baba szempontjàból. Valakik nagyon boldogok lennének egy babàval és őt is boldogsàgban nevelnék.
2019. aug. 16. 18:57
20/21 anonim válasza:
Szia, hívd az Alfa Szövetséget, ők örökbeadással foglalkoznak, és midnenben segítenek.
8 órától 20 óráig hívható ügyelet
06 30 922 6775
Titkos szülés (tizenéveseknek is)
"A környezetüktől ellenséges, sokszor kifejezetten erőszakos ráhatást elszenvedő ifjú (akár tizenéves) és kevésbé fiatal anyákat ezért kell fokozott tapintattal, bizalmas információkat bizalmasan kezelő gondossággal felkészíteni a lakóhelyüktől akár távol eső titkos szülésre is. Eddig legfiatalabb gondozottunk az a tizenegy (!) éves M. Klára volt, aki családja megértő támogatásának is köszönhetően ma már négygyermekes, boldog édesanya."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!