Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudnám a fiamat babakoc...

Hogyan tudnám a fiamat babakocsi nélkül elaltatni?

Figyelt kérdés
Délben mindig babakocsiban alszik el, nincs rácsos kiságy, tehát az nem működik hogy belerakom. Izgő-mozgó, rosszul alvó gyerek. Hogyan tudnám rávenni az ágyban alvásra? Ja, 2 éves lesz.
2010. júl. 11. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha sír nem veszed ki. Tudom nagyon nehéz mert megszakad az ember szíve.

De én nem tudnák márt!! Vagy kiságyat kell venni,erre nem kell sajnálni a pénzt.

2010. júl. 11. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Hol alszik éjszaka? Ugyan oda tedd le. Ott miért nem jó neki délben? Igazából nem értem a kérdést, kifejtenéd bővebben?
2010. júl. 11. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk 1 évesen nem volt hajlandó máshogy elaludni, csak ringatva. Fokozatosan szoktattuk le.

Először ringattuk, majd amikor már bekómált, gyorsan letettük, popsiütögetés, amíg elaludt.

Aztán egyre hamarabb tettük le a kiságyba.

6 hónap után eljutottunk odáig, hogy berakjuk a kiságyba, puszi, simi, kimegyünk és agától alszik el.

Én úgy csinálnám, hogy felvinném a házba/lakásba a babakocsit. Tologatnám, amíg bekómázik, majd gyorsan be az ágyba, popsiütögetés, de úgy, hogy rigatózzon közben a teste. Ha felkel, akkor újra. Napokig így "szenvedni". Megszokja, hogy ott ébred fel pár nap után.

majd utána egyre hamarabb tenném át az ágyba, esetleg, ha éber lenne, akkor egy kis ringatás.

Ha kitartóak vagytok, biztos sikerülni fog, csak nem szabad feladni.

Mi először szenvedtünk azzal, hogy csak velem volt hajlandó elaludni.

majd azzal, hogy csak cicin volt hajlandó.

Utána azzal, hogy ringatni kellett.

Minden rossz berögződésről le tudtuk szoktatni, csak kitartónak kell lennie. És azonnal ott lenni, amikor felébred, hogy ne ijedjen meg. Akár pár napig amíg alszik, mellette is maradni, hogy amikor felébred, akkor ne ijedjen meg, lásson, és persze megdicsérni, hogy milyen ügyes nagyfiú már.

Kitartást hozzá! Menni fog!

2010. júl. 11. 16:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Este még szopin alszik el. Sajnos újszülött korától nagyon rossz alvó volt, ezért alakult úgy hogy szopin alszik. De mivel nappal már nem szopizik, kocsiban altatom. Kiságya van neki, de már szétszedtük, a fenti okok miatt, és rács nélküli ágya van. Volt valaki esetleg hasonló cipőben?
2010. júl. 11. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!