Beteg gyerek nyaralás? Ti hogy oldanátok meg, vagy oldottátok meg?
Tegnap kicsit náthás volt a 3 éves kisfiam, de jól érezte magát,virgonc volt ,éjjel jött ki rajta a láz,38.7, adtam neki gyógyszert, lement a láza, aztán reggelre nagyon jó kedvűen ébredt, náthás de amúgy egész nap pörög, jó kedve van, de ma itthon tartom.
Viszont most mennénk csütörtökön hosszú hétvégére, 82 ezer be van fizetve amit ha lemondunk 95 ezer forint a díja, tehát nem hogy 82 ezret buknánk de még fizetnünk is kéne, ez szerintem elég durva.
Persze murphy törvénye hogy ilyenkor beteg.
Láza nincs egész nap csak az orra folyik meg a torka fáj de pörög mint a motolla, ti így elmennétek csütörtökön? Addig van esély hogy meggyógyuljon?
Ha tegyük fel csütörtökön csak egy enyhébb orrfolyása marad akkor már lehet fürdenie? Mást nem lehet sajnos a környéken csinálni ahova megyünk.
Múltkor is lekopogom 1 nap alatt végigment rajta a láz.
Ha csütörtökön
Elvinném de addig egy kicsit megnyomnám tea, c vitamin, a torkára valami cukorka vagy torokfertőtlenítő. Sokat igyon :)
Nem lesz semmi gond, szinte minden városban van gyógyszertár, ha kell ott tudtok venni.
Nyugodtan fürödhet is addigra semmi baj nem lesz. Nyugodj meg
Jó pihenést Nektek, picúrnak meg jobbulást
Vidd el orvoshoz, kap rá valamit, csütörtökig szerintem is bőven elmúlik.
Jobbulást, és jó nyaralást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!