Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A te gyereked is rohan a boltban?

A te gyereked is rohan a boltban?

Figyelt kérdés
3 évesem az utóbbi időben megőrül a boltban, legtöbbször meg tudom győzni, hogy nyugodjon le, de az utóbbi héten 3-szor is nagyon kínos helyzetbe hozott. Már azon gondolkozom, hogy csak férjem fog menni egyedül bevásárolni, vagy ha én, akkor egyedül, mert minden alkalommal azt hallja a bolt, ahogyan fegyelmezek és ez nekem nagyon kínos.
2019. júl. 10. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha behisztizik mindig közlöm vele, hogy úgyis az lesz amit anya akar, vagy így, vagy úgy. Nálunk ez nagyon hatásos mondat, mert tudatosul benne, hogy semmit nem ér el a hisztivel.
2019. júl. 11. 11:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Ma előre kint a kocsiban megbeszéltük, hogy a bolt nem játszótér, nem futunk és csak akkor veszek dinnyét, ha jó lesz. Azt mondta, nyugodt akar lenni és az is volt. Ahogy kiértünk, kifutotta magát az autóig :))
2019. júl. 11. 21:53
 13/13 Coffelia ***** válasza:

Naná! Nekünk 2-3 hónapba telt leszoktatni róla, és nem kevés következetesség kellett hozzá. Nálam az nem opció, hogy akkor nem vásárolok, mert gyakran reggel vesszük frissen az aznapi ebédnek valót. Meg a vásárlás az nem valami jutalom neki, hogy büntetésnek számítson, ha elhozom onnan, magamat viszont extrém módon megszivatom, ha nem veszem meg, amire szükségünk van.

Szóval maradt a figyelmeztetés, és az, hogy mindig legyen feladata, ő tegye be a kosárba az árut, vagy legyen neki is egy bevásárlólistája. Nemrég múlt 3, most már egészen ügyes, még a minikocsit is tudja mellettem tolni, és csak néha akar meglódulni vele.

2019. júl. 12. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!