Alinaaa kérdése:
Tapasztalata van valakinek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék rendeli a fiamnak egy névre szóló könyvet erről az oldalról:
Van valakinek tapasztalata? A gond az hogy elég szép ára van és előre kell fizetni. Valaki rendelt már innen? Köszönom.
2019. júl. 8. 22:18
1/14 anonim válasza:
Tapasztalatom nincs, de aranyos a grafika, a sztori és az ötlet is, tetszik. Tény, túlárazott, de minden az amit "személyre szóló" titulussal árulnak.
(magam is írok gyerekkönyveket)
2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon beleszerettem, :) A mama jelentkezett az ajándékötletre. Csak félek kifizetni előre ennyi pénzt, mi van ha aztán nem érkezik meg?
2019. júl. 8. 22:28
3/14 anonim válasza:
Ezzel kapcsolatban nem lenne félelmem, elolvasnám az ajánlásokat (írják hogy mely magazinokban). 15 napot írnak, felhívnám őket hogy ez tuti-e és mi a garancia ha mégsem.
4/14 anonim válasza:
Beleolvastál? Szerintem nagyon gagyi. Azt írja, hogy 0-8 év, de szerintem egy 2-3 évest se kötne le.
5/14 anonim válasza:
4 ez tök hülyeség. Nyilvánvaló volt hogy jön majd fanyalgó, de egy kisiskolásnak teljesen jó. Oké, annak nem akinek az ingerküszöbe már a "lőjük szarrá a Fortnite karakter fejét" környékén van.....de azért egy átlag, normális kisiskolást leköt egy kedves mese.
6/14 A kérdező kommentje:
Engem nagyon megfogott, az egy éves fiamnak lesz, mint első köny és egyben emlék. Szerintem a Bogyó Babóca sokkal gagyibb a nagyobbik fiam mégis odáig volt tőle :)
2019. júl. 8. 22:43
7/14 anonim válasza:
2-3 évest sem körbe le?! Mit olvasol a 2-3 évesednek, Harry Pottert? Ha már láttál ennyi idős gyereket egyáltalán.
8/14 anonim válasza:
"kötné le" akart lenni
Amúgy a Bogyó és babóca, meg Kuflik, stb. hasonló színvonal és a leghíresebb gyerekkönyv el lettek. Vagy ott a Kicsi gesztenye klubos mesék sorozata, az is. Aki ismer kisgyereket, az tudja.
Amúgy fiam 9 lesz, jelenleg a Venomot nézi velem az HBO-n, de napközben szívesen néz/olvas cuki meséket és nézi a 2 éves húgával a Kicsi gesztenye klubot.
9/14 anonim válasza:
okoselefant.hu oldalon is hasonló, névreszóló könyvek vannak, nagyobb a választék is és sokkal olcsóbb! Én a másfél éves kisfiamnak innen rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!