Kisbaba 10-12 éves fiú gyerekek mellé?
Kisfiam 7 volt az első húga születésekor, 9 lesz most a másik húga születésekor. Nagyon jó így, nincs testvér féltékenység, mert nem riválisként tekintenek egymásra, a nagy óvja a kicsit, segít szívesen és még élvezi is.
Bújócskáznak együtt, a nagy kuckót épít a kicsinek, meséznek, olvas a kicsinek. Nagyon aranyosak és teljesen jó így, a nagy rajongva várja a kisebbik hugit is.
11 a lányom, nálunk örülni fog a kistesonak. A családban 2 uncaitesoja is 1 éven aluli, annyira para Mamik, hogy nem adják oda az ölébe a babát, pedig nagyon vágyik rá, hogy ne csak üllve adják oda a 7-8 hónapos babát az ölébe, úgy hogy még az anyja fogja is, hanem had álljon vele föl... Nagyon szereti a piciket, nagyon szereti szórakoztatni őket, neki öröm lesz ha vigyázhat rá.
Anno mi vigyázhattunk uncaitesokra, igaz otthon volt az anyjuk , de örült hogy elszorakoztatattuk a babát mit főzött mosott. Nem szabad túl esni egy határon, hogy a gyerek legyen a babysitter, mint fentebb is, írták, mehessen el táborokba ide oda , de míg anya tusol, vagy takarít, a 1-1 órára rá lehessen bízni!
Köszönöm a válaszokat!
Babsitterkedés biztosan nem lesz (csak önkéntes), sok rossz példa van előttem ezzel kapcsolatban.
10 éves voltam, amikor a húgom született. Ingyen babysitter és bejárónő voltam anyám szemében, semmi egyéb, a testvérem meg az Isten azóta is. Szerintem nem egy 10 éves gyerek dolga, hogy forgótárcsas mosógéppel mossa a testvére pelenkáját.
Annyira nem törődött velem senki, hogy 18 évesen eljöttem, akkor ugye ő már 8 volt, azóta is uszítja ellenem anyámékat, mondván, hogy elhagytam a családot (jah, egyetemre mentem). Ő meg az angyalka mert azóta se mozdult el anyánk szoknyája mellől. Nem beszélünk, kicsit se hiányzik.
Mindent összevetve azt hiszem, nálunk nem vált be a nagy korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!