Nyári szünet, unatkozó gyerekek?
Nem hiszem, hogy vannak erre csoportok, de én pl nem szívesen engedném játszani a gyermekemet egy ismeretlen családhoz, még ha 1 hónapja is ismerem őket.
Ovis/sulistársak esetleg nincsenek?
Játszótér is egy jó hely gyerekeknek ismerkedni másokkal, baráti kapcsolatok könnyen születnek ott, csak így nehéz segíteni, mert nem írtál korosztályt.
Te vagy az aki tegnap kifejtette milyen borzasztó kertes házban élni?
Az hogy unatkoznak a gyerekeid az csak részben van azért mert nincs szomszéd kispajtás... Részben meg a ti hibátok, mert nem tanulták meg önállóan elfoglalni magukat.
Mekkora a korkülönbség köztük? Együtt nem tudnak játszani?
Hogy hogy nem ismertek senkit? Osztálytársak, ovis társak? Nem kell zárt kapuk mögött élni. Meg kéne jelenni a rendezvényeken pl.
Van egy nagyon kedves ismerősöm alig 5 éve él a kis városban, ahol felnőttem, de nagyobb ismerettségi köre van mint nekem...
Napközistábor?
Fiam legjobb barátját ott találta
Csoporttársak, osztálytársakkal ha nem barátkozott akkor idegen gyerekkel sem fog. Vedd elö az osztálytársak listályát és kezd el öket hivogatni. Egyébként erre vannak a táborok.
Máskülömben meg csináljál aktív programokat. Pl egy hétig minden nap 10-20km-es bicaj túra a környéken. vagy a helyi erdöben túrázás.
Egyke 6 éves fiam van. A héten van ovi, aztán nyáron itthon van, szeptemberig.
Van a kertben medence, trambulin, sok játéka: dömper, lapát, gereblye...stb. Kutya is van, vele is sokat játszik.
Bölcsis barátjával összejárunk még, vele találkozik sokszor, meg az ovis csoporttársakkal.
Nem unatkozik.
Milyen barátkozós oldal? Nem jár a gyerek közösségbe?
Amúgy meg a játszótér a legjobb "barátkozós oldal"... Nem neten kell barátokat keresni, hanem szemtől szemben.
Fiam az utcabeliekkel is szokott bandázni, pedig egyikkel sem jár egy intézménybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!