Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyen undok velem a...

Miért ilyen undok velem a lányom, ha az egyik mama itt van?

Figyelt kérdés

A lányom két éves, a mamáktól távol élünk, de mindkettő jön hozzánk havonta pár napra.

Amikor valamelyik itt van nálunk, a lányom teljesen kiakad, ha én próbálok hozzáérni. Megsimogatnám, de menekül, ha ölbe veszem, visít.

Megjegyezném, hogy egyáltalán nem az zavar, hogy együtt vannak, sőt, örülök neki, mert nekem a nagyszülők hiányoztak az életemből. Az viszont nem esik olyan jól, hogy csak akkor jön a közelembe és vagyok jó neki, ha egyik mama sincs itt velünk. Tudom, hogy ilyenkor a nagyik a sztárok, én meg unalmas vagyok, de nem értem, miért kell ennyire kiakadnia tőlem.

Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Azt sem tudom, hogyan kéne kezelnem ezt az egészet.

2019. jún. 21. 11:58
 1/1 anonim ***** válasza:
88%

Enyém is ilyen volt fiam, 2 évesen.

Jött hozzánk a mama akkor konkrétan kizárt minket a szobájából és ha bementünk visított hogy csak a mama.

Nekem is rosszul esett de 3 éves kora körül meg iszonyú anyás lett és mai napig imádja a mamákat de már soha nem csinálna ilyesmit.

Visszagondolva szerintem akkor még nem tudta kezelni azt a helyzetet hogy anya mindig itt van az már unalmas, de mama csak most van itt, rövid ideig, ő izgalmas, újdonság.

Egyszóval kinövi,ne aggódj, addig próbáld az énidődet teljesen kihasználni ,hagyd őket kettesben.

2019. jún. 21. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!