Kislányom fájlalja a nunijat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A jatszoteren mondta hogy pisilnie kell és menjunk el wcre. 4 eves koraig nemzavarta ha jatszoteren kell pisilni.Ma megkerdeztem es azt mondja hogy fél hogy meglátom a nunijat. mondtam neki hogy termeszetes dolog hiszen az anyukaja vagyok es nem idegen.Elottem sem akar furdeni es nem engedi hogy kitoroljem a nunijat mert faj neki .Elvigyem orvoshoz? mikor kimondtam hogy doktor bacsi rögtön mindent tagadott.2019. jún. 17. 19:44
11/20 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem szamit hogy nem akar...az egeszsege nagyon fontos nekem :) gyermek nogyogyasz mit fog vele csinalni? El szeretnem magyarazni neki a vizsgalat folyamatat hatha kicsit megnyugszik es elmondtam neki hogy vegig ott leszek mellette
2019. jún. 17. 20:17
13/20 anonim válasza:
Jó eséllyel összeszedett valami fertőzŕst, akár gombát.
Beszélj a dokival, vidd el holnap a kislányt.
Beszéld meg vele, hogy ott leszel vele, a doki megnézi és ad rá valamit, amitől jobb lesz.
14/20 anonim válasza:
Gyermeknőgyógyász megnézi és leoltást vesz. Nincs se kacsa, semmi, egy egyszerű fülpiszkaló szerű eszközt használ és csak a hüvelybejáratnál "töröl" vele egyet. Kb2 másodperc.
15/20 anonim válasza:
A kérdésed nem volt egyértelmű, ha csak éppen szégyellőssé vált és nem akarja megmutatni, az egy dolog, nem vinném sehová.
Ha fáj, viszket, panasza van, akkor nyilván gyerek nögyogyászhoz kell vinni, lehetőleg nőhöz.
Én biztosan nem fotóztam volna le a nemi szzervét egy szégyellős kislánynak és nem küldenék a védönönek képeket egy nőgyógyászati problémáról, mert nem ért hozzá.
16/20 anonim válasza:
hát nem tudom, nekem fura, hogy egy négy éves azért nem akar doktor bácsihoz menni, mert neki nem nunija van. Szerintem egy ekkorának ez meg se fordul a fejében. KAmuszagot érzek, régen volt itt egy perverz pisilős...
17/20 anonim válasza:
ez a hirtelen szégyenlősség nekem is gyanús, még akár valami komoly is lehet a háttérben
18/20 anonim válasza:
Utolsó, nekem is vmi hasonló jutott eszembe.
19/20 anonim válasza:
Voltatok orvosnál? Kiderült, hogy mi a baj?
20/20 anonim válasza:
Ha nem kamu a kérdés, akkor esélyesen lelki eredetű, a leírásod alapján. Szorong, esetleg traumatizált. A testi szégyenlősség legkorábban -normális esetben- 6 évesen szokott jelentkezni, vagy az 5. életév vége felé. Ráadásul egyik hétről a másikra elkezdte szégyellni a nemi szervét, ahogy írod, ez is lelki eredetű gondra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!