Kislányom fájlalja a nunijat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A jatszoteren mondta hogy pisilnie kell és menjunk el wcre. 4 eves koraig nemzavarta ha jatszoteren kell pisilni.Ma megkerdeztem es azt mondja hogy fél hogy meglátom a nunijat. mondtam neki hogy termeszetes dolog hiszen az anyukaja vagyok es nem idegen.Elottem sem akar furdeni es nem engedi hogy kitoroljem a nunijat mert faj neki .Elvigyem orvoshoz? mikor kimondtam hogy doktor bacsi rögtön mindent tagadott.2019. jún. 17. 19:44
1/20 anonim válasza:
Ez még kérdés? Persze, hogy elvinném orvoshoz.
2/20 anonim válasza:
Vidd!!!!!!!!!!!!!!
Vagy egyszerűbb itt kérdezősködni??
3/20 A kérdező kommentje:
elviszem holnap. doktor bacsihoz nem akar menni mert neki nem nunija van... nehez eset fel az orvosoktol.megoldas lenne ha az asszisztens nő nézne rá eloszor vagy vigyem el gyermek nogyogyaszhoz?
2019. jún. 17. 19:49
5/20 A kérdező kommentje:
egyenlore nem engedi megnezni de ha viszem furodni biztosan megnezem
2019. jún. 17. 19:56
6/20 anonim válasza:
beszéld meg vele... beszéld rá hogy először neked mutassa meg, és igy lehet elkerulheto a doki. ha latsz vmit felhivod a dokit vagy a védőnőt. ha nem tudnak segiteni, doki
7/20 anonim válasza:
nőgyógyászhoz vidd, ne gyerekorvoshoz
8/20 A kérdező kommentje:
Sikerült megnéznem neki. Azt mondta hogy csak rá nézhetek és nem nyulhatok hozza met van bene valami.Csak széthúztam a szemeremajkait.... pici piros pottyok kb 5-6 db. Lefotoztam gyorsan es elkuldom még ma a védőnőnknek es holnapra idehivom. Nem is ertem....ilyen nem tortent még velunk hiszem minden este mosdatom es en torlom meg pisiles utan a nunijat de lehe elkapott valamit :( A lanyom mondta hogyha egyszer mar en megneztem nem engedi a vedononek meg a doktorbacsinak sem. Biztos nagyon fog sirni majd szegeny pedig sokat beszeltunk rola hogy a doktorbacsi nem bant.
2019. jún. 17. 20:06
9/20 anonim válasza:
Ez elég rosszul hangzik. Mindenképpen vinném, nem számít, hogy nem akar menni. Remélem, semmi komoly.
10/20 anonim válasza:
Szerintem is gyerek nőgyógyászhoz vidd, ne a védőnőt meg a gyerekorvost faggasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!