Táncsics cipőket vásároltatok már? Forgalmazz Asso-t, D. D. Step-et és Táncsics-ot. Tapasztalatok? Kinél vált be esetleg?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 21:28
1/5 anonim válasza:
Táncsics cipő -forever!!! Viccet félretéve, én mindig azt veszek a gyerekeknek.
1. Nagyon jó minőségű.
2. Kedvező az ára.
3. Tényleg nem "rohad" bele a gyerek lába.
4. Strapabíró. ( A lányom 18-as szandálját már a 4. gyerek hordja, de még mindig semmi baja. )
5. Jól néz ki. ( Kényes a leányzó, nem vesz fel bármit. :) )
Asso-t egyszer vettem - nem vagyok elájulva tőle.
Szóval nekünk egyértelműen Táncsics cipő.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A neten találkoztam vele, és nagyon megtetszettek. Eddig siestát használtunk, de valahogy mostanában már nem az igazi, és a kínálata sem tetszik( évről évre ugyanaz). Na meg persze az ára sem zsebbarát. Még egyszer köszönöm!
2010. júl. 14. 11:00
3/5 anonim válasza:
Régebben mi is "siestáztunk". De ma már csak Táncsics cipőt veszünk. Szerintem a Siesta se jobb semmivel. Sőt! Ja és a gyerek Scholl is egy vicc. Abban nagyon izzadt a gyerek lába. 16.000 Ft-ért többet vártam. :(
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is elhatároztam, hogy Táncsics cipőt fogok venni legközelebb. Jobban tetszik, és az ára is vonzóbb. Meg ugye ugyanolyan kialakítású, mint a siesta. Csak magyar. Én a batz gyerek szandit néztem, de nem próbáltam ki.
2010. júl. 18. 14:36
5/5 anonim válasza:
Én is csak a Táncsicsnál vásárolok. Nyáron szerintem szandikban az Asso a legjobb, őszi-tavaszi cipőkben a DDstep ek váltak be, télre pedig Táncsics csizmákat szoktunk náluk venni. Én ezeket ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!