A bécsi (osztrák) h&m-ről mik a vélemények? Vásároltatok ott? Tapasztalatok?
én két évvel ezelőtt a fiamnak mindent kint vettem, nagyon jól és olcsón, most is azt terveztem, hogy kimegyünk a kistesónak pár holmiért és a nagynak téli cuccért. én is azt tapasztaltam, hogy amikor fent volt az euró, drágább volt itthon.
DE benéztem az arénába, minden volt, jó árom (bécsi barátaink szerint most itt olcsóbb) és nagyon cukik voltak, a sógornőm győrben vett meg minden kelengyét hasonló tapasztalattal az árkádban. mi úgy döntöttünk nem is megyünk, minek, mindent meg sikerült venni itthon. végre valami, amiben momentán nem vagyunk lemaradva. szerintem nézz nyugodtan itthon körbe a H&M-ben, mert tényleg jó a választék. ha már amúgyis ki kell menn, akkor a Mariahlfer srt.-ra menj, két hatalmas H&M van, bár az árak állítólag most ott sem olyan kedvezőek.
köszi csajok!
A Maria Hilferre készülök igen, megnéztem a neten a címeket. Az itthoni h&m üzleteket ismerem, de nagyon hamar elviszik a jó dolgokat. 3 hete alig tudtam 62-es méretű kis nadrágokat venni. És a választék sem mindíg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!