Hogy altassam el a 4éves kisfiamat, ha nem akar már aludni napok óta délbe? Próbálkoztam sokmindennel.
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 20:59
1/5 anonim válasza:
Az én 4 éves unokahúgom nem alszik már délután.
ha véletlen mégis elszundít, éjfélig fent van.
2/5 anonim válasza:
Sehogy. Otthon nem fárad le úgy, mint az oviban, igy nem igényli az alvást. A miénk már hétvégén eddig se aludt otthon, hiába csináltam bármit is...
3/5 anonim válasza:
ha nem igényli, ne altasd. én anyukám szt olyan voltam, hogy 3/4 óra altatás, fél óra alvás. nem éri meg, a végén te fáradsz el jobban:)
4/5 anonim válasza:
Kicsi az alvásszükséglete.
Én sem voltam /vagyok délutáni alvós. Elég ha csak csendes pihenőt tartotok. Ha van egy kis időd, kor feküdj mellé és beszélgessetek.
5/5 anonim válasza:
Olvass fel neki mesét. Ha nem is alszik el, legalább pihen egyet, és te is fejlesztheted olvasási képességeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!