Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is elkényeztetem...

Szerintetek is elkényeztetem a kisfiam?

Figyelt kérdés
Kisfiam imádja a könyveket, különösképp a Nagy Böngészők sorozatot. Minden nap, este ezekből kell mesélnem neki, mutogatja benne a dolgokat. Ezeket a könyveket szép lassan megvettem neki, volt hogy "csak úgy", nem ünnepre, alkalomra. Anyukám szerint elkapatom hogy mindig veszek neki valami könyvet... Nektek mi erről a véleményetek?
2019. máj. 11. 00:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Masban is monden megkap vagy csak konyvet?
2019. máj. 11. 00:14
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Az alapjan amit leirtal nem,nem kenyeszteted el.Ha masban is mindig mindent egy mukkra megkap akkor nagyon is igen,maskulonben nem
2019. máj. 11. 00:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Már miért kényeztetnéd el ezzel? Szereti a könyveket, ez manapság inkább már áldás. Egy könyvért kiadott pénz nem pénzkidobás, hisz sokat lehet belőle fejlődni, tanulni. Inkább örülnie kéne a nagyinak.
2019. máj. 11. 01:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
+1 az előttem szólóknak.
2019. máj. 11. 05:30
 5/17 anonim ***** válasza:
98%

A könyvekből az egész élete során sokat profitàlhat, sok értelme van megszerettetni vele az olvasást. A szòkincse, helyesìràsa, fantáziája, memóriája és általános műveltsége is nagyobb lesz, mint azoké a gyerekeké, akik nem találkoztak könyvekkel..

Nyílván ott a könyvtár is, de ha megtehetitek miért ne vennéd meg? Szerintem ez még nem elkényeztetés, főleg hogyha magadtól veszed neki, nem ő hisztizi ki.

2019. máj. 11. 05:58
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
Alkalomtól függően én is mindig veszek neki könyveket és szerencsére a szókincsére is nagy hatással van amellett, hogy szórakoztatja. 3 éves lesz, van egy kis könyvespolca tele :) az csak hasznára válik
2019. máj. 11. 07:28
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kényezteted el ezzel, lehet hogy ha mindig megvárnád az ajándékozási alkalmakat most nem lenne olyan szép nagy választéka könyvekből :) Ha ezeket szereti nyugodtan kaphat gyakrabban....(részben off, de én a mai napig azokra a gyerekkori ajándékokra emlékszem leginkább és azokat becsülöm, amiket "csak úgy" vettek különösebb alkalom nélkül... azokból pont jobban érzem még most felnőttkorban is azt, hogy de jó, random gondoltak rám és vettek nekem valamit :) )
2019. máj. 11. 07:53
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

Könyveket mi is így kezeljük, kaphat, nem alkalomra is, imádom és büszke vagyok rá, hogy 2.5 éves és napi 7-8 alkalommal van könyv a kezében.

Játékot sosem kap csak úgy.

2019. máj. 11. 08:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is így csináltam most már nagyobb a fiam 8 éves, másodikos. Igazi könyvmoly lett belőle. Minden féle könyvet, újságot, magazint szeret. Nekem nagyon jó látni, tanulás után nem azaz első, hogy leül a számítógép elé, hanem hogy olvas. Nagyon sok könyvünk van, amikor jó árban látok valamit megveszem. 4 féle lego újságra, kis füles rejtvényre előfizettem.

Nem attól lesz elkényesztetve, hogy megkap dolgokat hanem attól, hogy nincs nevelve.

2019. máj. 11. 08:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. :) Mondd meg nyugodtan anyukádnak, hogy "a szegény embereknek nagy tévéjük van, a gazdag embereknek nagy könyvtáruk" - már ebben a korban is. :)
2019. máj. 11. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!