Be merjem e ezt vállalni?
20 éves vagyok,lßny. A párom 33 eves férfi,és van két kislánya az előző házasságából (6,9 evesek).
Igazából nagyon jól kijövök a gyerekekkel. A kisebbik kifejezetten ragaszkodik hozzám,de a nagyobb is kedvel. Nos a "gondom",hogy még sosem neveltem gyerekeket,így nem tudom milyen lenne velük élni. Bírnám e a velük való tanulást,gondozást,az ellátásukat és úgy általában a "nevelést".
Félek,hogy esetleg nem leszek nekik megfelelő személy (mert pl en szigorúbb lennék vagy nem tudom). Kicsit féltem a saját teremet is,mert (szerintem) onnantól már úgy nem lesz olyan a magánéletem,nem tarthatom a szokott rutinom. Ti mit gondoltok?
Anyuka egyáltalán nincs? Kivel élnek a gyerekek?
11 év korkülönbséggel nem kellene nevelned senkit. Abszurd
20 évesen még nem kell gyereket neveled, pláne nem másét! Ennek a kapcsolatnak gyorsan vége lesz.
Főleg, hogy csak magadról beszélsz, a te rutinodról, a te teredről... Ebben a sztoriban nincs "mi", úgyhogy inkább lépj tovább.
Visszataszító egy 33 éves férfitól, hogy 20 éves lánnyal kezd, miközben a gyerekei és a lány közt csak 11 év van.
Lépj tovább szerintem is, egyszerűen nem vagy alkalmas rá, és a párod sem az, a választásán látszik..
Max a hugaidként tudod kezelni őket, de ez az egész egészségtelen. A párod gyereke lehetnél inkább, mint az ő gyerekeinek az anyja..
Szerintem csak sajnálod őket, de nem kell mindenkit megváltanod.
Egyébként, abból is látszik, hogy nincs rendben, hogy te lánynak tartod magad, a párodra pedig férfiként tekintesz. Egy lánynak nem férfit kellene választania, pláne nem úgy, hogy annak az egyik gyereke most kezd szőrösödni, hamarosan menstruál, serdül, te meg fél lábbal a tinikorban vagy még.
Á, micsoda beteg pasassal hozott össze az élet téged, mérhetetlen önértékelési problémád lehet
Ne vállald be. Ahogy már előttem is írták, inkább a testvérük lehetnél a gyerekeknek.
Keress egy fiút magadnak :) és ha eljön az ideje, majd saját gyerekeket vállaljatok.
20 évesen ebbe hirtelen belecsöppenve elsőre meg fogsz reccsenni. Nem hogy tanulni, levegőt venni se tudsz majd. Nézd meg, milyen nehéz annak is, aki születése óta a sajátot neveli!
Gondolom, eddig saját háztartást se vezettél. Nem ugyanaz, mint otthon rendszeresen segíteni.
Magánéleted az úgy lesz, hogy ha a gyerekek alszanak, akkor tudsz a pároddal lenni kettesben. Jó hosszú évekig nem lesz egy hétvége kettesben.
Az is megér egy misét, hogy a pasi milyen "ügyesen" választ párt. A volt felesége gyerekestől hagyta el. Azért oda nem két lépés vezet. Most meg egy tinilányt szed fel, hogy összeköltöztök vele, és pótanyát csináljon belőle két iskolásnak.
Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor várjatok az összeköltözéssel! Nem kell elkapkodni.
Azt muszáj szem előtt tartanod, hogy a két kisgyerek élete nem átjáróház, hogy ha nem működik, legfeljebb szétmentek, aztán elvesztenek téged is.
Na szerintem az elég nagy túlzàs hogy a párja gyereke is lehetne..
Ha szeretik egymást 13 èv nem olyan hú de nagyon nagy korkülönbség.. a szüleim közt 12 év volt és 20 évig együtt éltek úgy hogy apámnak már volt egy gyereke .. ez az ő èlete ha ő ezt a férfit választotta és szereti akkor a gyerekeivel együtt szeresse. Ezt mi nem tudjuk helyetted eldönteni csak te magad tudod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!