Nyaralni melyik partot, melyik tengert/országot ajánljátok 2 éves kisgyerekkel, ami szolgáltatásban is jó, és árban is elérhető?
Nem akarok bunkó lenni, de olcsón akarod megúszni a repjegyet és olcsón akarod megúszni magát a nyaralást is, akkor ne is indulj el.
A kettő között van valahol talán (TALÁNTALÁN) Bulgária, de már ott se olyan árak vannak, mint 20-30 éve.
50 alatt van a repjegy és Várnába meg Burgaszba elmehetsz könnyen két óra alatt ott vagytok... de azért az nem lesz igazából sokkal olcsóbb, mint a Balcsi. Szerintem.
Délkelet-Ázsiát szokta mindenki emlegetni, mint gyerekbarát országot. Ott nem igazán kell azt nézni, hogy melyik szálloda gyerekbarát, pl Thaiföldön, mert az egész országban a gyerekeknek meseország van, a helyiek szeretik a gyerekeket és vigyáznak is rájuk, nyugodtan lehet vinni bárhová. Magát a repülőutat is a gyerekek viselik a legjobban. A szülők mindig csak magukat féltik valójában, amikor olyanokat kérdeznek, hogy "nem lesz gond a gyerekkel a gépen?" de hát aki már utazott gépen, az tudja, hogy egykét elkapatott, meg épp nagyonfáradt-hisztis gyereket leszámítva éppen a gyerekek azok, akik sokkal jobban viselik az utat, az egészen picik marha jó fejek, elmászkálnak az utasok lábai alatt, nekik nem olyan kényelmetlen egy 8-12 órás repülőút, mint apunak és anyunak :)
Nem mellékesen Délkelet-Ázsiában jóval olcsóbban találsz szállást és kaját...
2.válaszoló vagyok,3.válaszoló-lehet igazad van és egyszer biztosan elmegyunk Egyiptomba,de én azért mégsem mennék,amíg pici a gyerek,sok rosszat hallottam már.
Az egyik válaszoló kérdezte Bibionet és Lignanot,hát mi voltunk ott,jókat buliztunk-akkor még nem volt férjem és gyerekem,szép homokos a part,csak az nem tetszett,hogy nem túl tiszta a tenger.
Thaifoldon is voltunk,gyonyoru ország kedves emberekkel,de ha jól emlékszem,16 óra volt a repulout,hát az még nekunk is kimeríto,hát még egy kisgyerekkel,aki lehet jobban bírná,de mi biztosan kikészulnénk.
Kérdezo:mennyi osszegre gondoltatok?Én Bulgáriát néztem illetékekkel egyutt 490 euróért,4 csillagos a hotel,reggeli-vacsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!