Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyaralni melyik partot,...

Nyaralni melyik partot, melyik tengert/országot ajánljátok 2 éves kisgyerekkel, ami szolgáltatásban is jó, és árban is elérhető?

Figyelt kérdés
Esetleg van olyan hely ami nem drága, és megközelíthető olcsón repülővel is?
2010. júl. 6. 08:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Amit én ajánlok, megközelíthető repülővel is és kocsival sincs veszettül messze. Olcsó, gyönyörű helyekkel, standokkal van teli. Mi évek óta Montenegróba járunk nyaralni, Budvára. 2 felnőtt+ + kamasz gyerek, apartmanban, szinte mindennap éttermi vacsorával kijön 1 hétig 200 ezerből... ja! És mindennap friss reggelit vettünk a közeli kisboltban:)
2010. júl. 7. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi is ezen tanakodunk és úgy dontottunk,hogy vagy Bulgária-ami olcsóbb vagy pedig Mallorca-ami drágább,de szebb.Kíváncsi vagyok én is a válaszokra.
2010. júl. 7. 22:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyiptom.All inclusive ellátás,11 nap,2 felnőtt+1 gyerek(2 éves)360 ezer(ebben a reptéri illeték is benne van).
2010. júl. 7. 23:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok,Egyiptommal kapcsolatban-az egyik vágyam,nagyon szeretnék elmenni oda,de egy pici gyerekkel biztosan nem mennék-hasmenés,fertozések miatt.
2010. júl. 7. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Görögország-Sartit ajánlanám.Itt van a narancspart-egyszerűen gyönyörű és kiválóan alkalmas babáknak.Mi kocsival voltunk-benzin,autópálya díj,apartman (60-65Euro/nap ez 2 nagy szoba,konyhával,fürdő,klíma),minden nap éttermi kaja+reggel pékség,béreltünk motort,hajókiránduláson voltunk,szuvenír így kijött 200.000.forintból.(az apartmanba 4-en voltunk).Most anyagilag nem úgy álltunk,hogy elmenjünk külföldre nyaralni de mi a kisfiúnkkal biztos elmegyünk oda jövőre!!
2010. júl. 7. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Olaszország,: Bibione, Lignano? Erről vkinek tapasztalata? (bocs az offért!) de ez is közel van autópályán. Biztos van olcsóbb apartman.
2010. júl. 8. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarok bunkó lenni, de olcsón akarod megúszni a repjegyet és olcsón akarod megúszni magát a nyaralást is, akkor ne is indulj el.

A kettő között van valahol talán (TALÁNTALÁN) Bulgária, de már ott se olyan árak vannak, mint 20-30 éve.

50 alatt van a repjegy és Várnába meg Burgaszba elmehetsz könnyen két óra alatt ott vagytok... de azért az nem lesz igazából sokkal olcsóbb, mint a Balcsi. Szerintem.

Délkelet-Ázsiát szokta mindenki emlegetni, mint gyerekbarát országot. Ott nem igazán kell azt nézni, hogy melyik szálloda gyerekbarát, pl Thaiföldön, mert az egész országban a gyerekeknek meseország van, a helyiek szeretik a gyerekeket és vigyáznak is rájuk, nyugodtan lehet vinni bárhová. Magát a repülőutat is a gyerekek viselik a legjobban. A szülők mindig csak magukat féltik valójában, amikor olyanokat kérdeznek, hogy "nem lesz gond a gyerekkel a gépen?" de hát aki már utazott gépen, az tudja, hogy egykét elkapatott, meg épp nagyonfáradt-hisztis gyereket leszámítva éppen a gyerekek azok, akik sokkal jobban viselik az utat, az egészen picik marha jó fejek, elmászkálnak az utasok lábai alatt, nekik nem olyan kényelmetlen egy 8-12 órás repülőút, mint apunak és anyunak :)

Nem mellékesen Délkelet-Ázsiában jóval olcsóbban találsz szállást és kaját...

2010. júl. 8. 16:05
 8/10 anonim ***** válasza:
A 2. válaszolónak.Mi tavaly is kint voltunk(akkor az én fiam 15 hónapos volt,a barátnőmé 14 hónapos),10-en mentünk,és senkinek semmi baja nem lett.Kint össze jöttünk egy magyar házaspárral,akik búvároktatással foglalkoznak,és a városba is kimentünk kajálni.Ők már 2 éve élnek ott,és megmutatták,hová mehetünk teljes nyugalommal.A szállodákban pedig minden európai(persze az olyanokban,amit utazási irodánál foglalható le,és legalább 4,4+-os).Én ennek az árát írtam(itthon nem igazán engedhetné meg magának az ember).És amit még ajánlanak:vinni kell pálinkát,és reggel egy kupicával meginni.Hidd el,akkor mindenféle fertőzés elkerül(nálunk a fiúk alkalmazták ezt a kúrát,mi,csajok,és a kicsik(természetesen)nem,mégsem lett semmi bajunk.)Idén augusztusban is megyünk.Ja,még annyit,hogy a kint is vannak bababoltok,és a nagyobb bev.központokban kapsz mindent:pelenka,babavíz,babaétel stb.(mi mindent vittünk,idén már nem fogok,pelenkát(nem érdekli a szobatisztaság) is csak annyit,hogy 1-2 napra elég legyen).Tápszert nem néztem,abból a készet viszem idén is(tejérzékeny).
2010. júl. 8. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja,Kedves 2. válaszoló,a 3. válaszoló vagyok!
2010. júl. 8. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok,3.válaszoló-lehet igazad van és egyszer biztosan elmegyunk Egyiptomba,de én azért mégsem mennék,amíg pici a gyerek,sok rosszat hallottam már.

Az egyik válaszoló kérdezte Bibionet és Lignanot,hát mi voltunk ott,jókat buliztunk-akkor még nem volt férjem és gyerekem,szép homokos a part,csak az nem tetszett,hogy nem túl tiszta a tenger.

Thaifoldon is voltunk,gyonyoru ország kedves emberekkel,de ha jól emlékszem,16 óra volt a repulout,hát az még nekunk is kimeríto,hát még egy kisgyerekkel,aki lehet jobban bírná,de mi biztosan kikészulnénk.

Kérdezo:mennyi osszegre gondoltatok?Én Bulgáriát néztem illetékekkel egyutt 490 euróért,4 csillagos a hotel,reggeli-vacsora.

2010. júl. 9. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!