Mi a foglalkozásotok?
Lenne kedvetek leírni mi a foglalkozásotok/mit dolgoztok és milyen munkaidő-beosztásban, mettől meddig?
Elsősorban óvodás és/vagy kisiskolásokat nevelő anyukák válaszai érdekelnének.
Köszönöm.:)
Főállású tégla vagyok, nyitott vagyok megtudni a személyi jellemzőket (pl hogy milyen plasztikból készült). Bár nem erőszak a disznótor.
Jóból mondom azoknak, akik e sorokat olvassák: a látszat csal!
(A hozzászólások átgondoltsága az esetek nagy részében leolvasható, így az inkompetens hozzászólások is. Én egy inkompetens tégla vagyok, még egyszer mondom: a látszat csal! Segítségből mondom.)
Egyébként "éljen a fészbuk", tálcán kínálják az emberek az adataikat a hatalomnak. Hogy is nevezték át a SZTASI-t? Demokratikus demokratikusságosság? Vagy módszerváltás?
Elnézést, ha esetleg pontatlanul fogalmaztam, gondolom a szakmájukat tekintve politikusok is járnak erre, hiszen szakmákról értekezünk itt. Bizonyos szempontból átlátom a helyzetet, a többi vonatkozáshoz nem szólok hozzá, mert amihez nem értek, arról nem alkotok se véleményt, se nem állítom be szaktudásnak.
Pénzügyi ügyintéző vagyok. Hétköznap kb 8:30-16:30-ig dolgozok.
Férjem gépmosó, ő szintén csak hétköznap 7-16 óráig dolgozik.
Mindketten vendáglátásban dolgoztunk gyerek előtt, részben ezért is váltottunk.
Reggel én viszem a gyereket, délután ő megy érte, mert én vagyok messzebb.
Nagycsoportos ovis.
Mérnök vagyok, kormányhivatalban dolgozok. Helyszíni ellenőrzések miatt 4 napot dolgozok, pénteken csak 8-10ig kell bemenni többi már szabad.
4-11 éves fiaim vannak
Pedagógiai asszisztens vagyok (nem iskolában), fél 8-tól 4-ig dolgozom, pénteken fél 2-ig.
A gyerekeim 3 és 11 évesek.
Eü.asszisztens vagyok.
Egy magánklinikán dolgozom. H-P: 8-16ig
Minden hétvége,és ünnep szabad.
Egy 6 évesem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!