Ti ráadjátok a gyerekre az egy-két számmal nagyobb ruhát, aminek még fel kell tűrni az ujját vagy ez a ciki kategória?
Kisfiam jelenleg 86-os méret, de mégis sok 92-es ruhája van. Egyszerű okom van rá: a hideg ráz attól ha pl leül vhová, vagy felül a motorra és térdig csúszik a gatyó, mert a 86 az úgy jó ha ráadom és kiigazítom, de ha kettőt lép már kinn a bokája. Ugyanez a felsőkkel. Inkább hajtok egyet a pulcsi passzéján, de legalább nincs ki a dereka belőle. Ha vmi mindenhol lóg rajta értelemszerűen nem adom rá, de egy kis felhajtás nem tántorít el.
Ha téged zavar tedd félre és majd belenő.
Engem nem zavar. :)
Persze, nem úgy kell elképzelni, hogy egy pulcsi vagy hosszúpóló térdig lóg rajta, de pl. nincs kint belőle a dereka.
Vannak amúgy méretéhez passzoló ruhái is. :D
Több számmal nagyobbat soha nem adok, de mivel a konfekció méret nem tökéletesen passzol rá, sokszor van, hogy a felsők, kabátok ujját fel kell hajtani.
Rövidebb ugyanis a karja, így a hosszú ujjú ruhák ujjába akkor nő bele, amikor magasságra már kinőtte őket. Ritka az olyan, ami mindenhol jó.
Nadrágoknál pedig a bokavillantás szokott előfordulni, mivel nagyon keskeny a dereka, így kimaxoljuk a hordás idejét, mert ami pont jó lenne, az tuti leesik róla. Még az állítható derekúak vagy a gumis melegítők is.
Nadragbol o az egy szammal magyobbat szereti, mindig szol, ha kilog a bokaja, igy nekem is egyszerubb, mint folyton huzogatni a laban.
Felsokbol is max olyat adok ra, amit picit bovebb, picit fel kell hajtani az ujjat, a fiam meg csak 2,5 eves pikk-pakk beleno, sporolasi okbol is jo, mert, amit most vettem tavasszal es picit nagy ,de tudja hordani, pl h.ujju polo, az meg osszel is talan jo lesz ra.
Ami nagyon nagy, log rajta, na azt elrakom, kesobb ugy is jo lesz ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!