Szerinted ha elválnál a férjedtől mennyire támogatna?
A kérdés csupán elméleti, és érdekelne hogy kinek mi a véleménye hogyha szétmennétek a férjetekkel mennyire támogatna?
Például gyerektartásra gondolok.
Rengeteg kérdés merül fel ezen az oldalon is hogy apa nem szeret fizetni, de én ebben az esetben tudom hogy annyira imádja a lányát hogyha közöttünk nem működne a kapcsolat ő akkor is támogatná és a maximumot hozzná ki magából!
Ti hogy vagytok vele?
😂😂😂
8 éve azt írtam volna, hogy a férjem szuper apa, jobban akarta a gyerekeket, és mindenben támogatna.
Még 7 éve, mikor elment, akkor us fogadkozott, hogy neki a gyerekei az elsők.
Aztán rá egy hónapra kiderült, hogy a barátnőjének útban vannak a gyerekek, és hisztizik a gyerektartás miatt. Első évben 5 alkalommal látta őket összesen. A gyerektartás alól nem tud kibújni, de állandó miatta a hiszti. Ezen felül egy forintot nem ad ki a gyerekekre, még buszjegyre sem. Én adok pénzt, hogy haza is tudjanak jönni.
Idén lesz a kisebbik ballagása. Arra el se akar jönni.
6 éve külön élünk gyermekem apjával (hivatalos válás nem volt, nem tartottuk fontosnak, mert így is mindenben meg tudtunk egyezni).
Nálunk NINCS gyerektartás, hanem közös felügyelet van, ugyanannyit van a gyerek az apjánál, mint nálam és mind a ketten költünk rá. Nem számolgatjuk, hogy mennyit, hanem ahogy kijön a lépés, de szerintem az apja többet költ (valamivel jobban is keres).
A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a hét bizonyos napjain az apjánál van, más napokon nálam. Ennek megfelelően oszlanak meg a kiadások is, illetve a ráfordított idő (pl. amikor tanulunk vele). Ruhát, kiegészítőket mindketten veszünk neki. Sulis kiadásokat többnyire az apja állja. Szórakozást felváltva, akivel éppen megy. Különórák szintén: akinél van, az állja az aktuális foglalkozást. Nyaralás szintúgy. Ha valami tényleg nagy kiadás van (pl. drága tábor), akkor azt elfelezzük. Még a gyerek után járó kedvezményeket is megosztjuk: én veszem igénybe a családi pótlékot, az apja az adókedvezményt. Nálunk ez teljesen jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!