1 éves fiam nem alszik el egyedül, később is gond lesz az elalvással?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalat azoknál, akiknél ez volt a helyzet és most más nagyobb a gyermek?2010. júl. 5. 11:50
11/12 anonim válasza:
20 hónapos kisfiam pár hete kéri, hogy szopizás után tegyem a kiságyba. Kéri a plédjét és el kell énekelnem neki az altató dalokat, aztán szépen elalszik.
Előtte vagy szopizás közben aludt be és úgy tettem az ágyába, vagy pedig ringatni kellett még egy kicsit.
Én azt gondolom, mostanra jött rá, hogy ez neki is kényelmesebb, én pedig örülök, hogy sírás nélkül megoldódott a dolog.
Szerintem nem érdemes egyedül alvásra szoktatni, míg Rád van szüksége az elalváshoz.
12/12 anonim válasza:
SZIA.AZ ÉN KISLÁNYOM 17HÓNAPOS ÉS MINDIG ÚGY ASZIK EL,HOGY MELLÉ FEKSZEK FOGJA A FÜLEMET ÉN RÁZOM A KIS POPSIJÁT.AZTÁN HA ELALUDT ÁTTESZEM A KISÁGYBA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!