Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kuki gondok 3,5 évesnél?

Kuki gondok 3,5 évesnél?

Figyelt kérdés
kisfiam 3,5 éves.máe nagyon régota szépen fel tudja huzni kukiján a bört.mindig maga csinálta este fürdéskor,én csak megmostam neki.kb.egy hete nem akarja huzni,mert azt mondja fáj neki.elvittem orvoshoz,aki nem probálta felhuzni,csak megnézte,azt mondta kicsit piros,irt rá antibiotikumos krémet.én nem birom neki felhuzni,meg nem is engedi,és ö sem huzza azota.félek hogy letapad neki.mit tanácsoltok?
2019. ápr. 14. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Keress másik orvost. Nem vicc. Ha letapadt és nem tudjátok felhúzni (fájdalom nélkül) lehet körül kell metélni.

Próbálj meg másik tusfürdőt használni arra a területre, lehet az irritálta a bőrét.

Beszélj vele, hogy engedje megnézni mert lehet nagyobb baja is lesz.

2019. ápr. 14. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Kisfiúk koszos kézzel gyakran befertőzik, márpedig ezt neked kell akkor felhúzni és alaposan megmosni a fityma belső felszínét is, bárhogy visít a gyerek.
2019. ápr. 14. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen orvoshoz vitted? Ha letapad neki vagy letapadt nem kell körülmetélni, de sebész tudja neki felhúzni. El kell vinni.

De mond neki szappanozza be és vízben próbálja felhúzni.

2019. ápr. 14. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyulladtan nem maradhat.
2019. ápr. 14. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fityma alatt van a baci, amit kezelni kell, akkor muszáj valahogy, különben nem tud meggyógyulni. Nálunk az vált be, ha fürdik, kiáztatni és a habos víz alatt látatlanban elintézni, miközben valami mással játszik.
2019. ápr. 15. 07:57
 6/6 anonim ***** válasza:
73%

Nem valószínű, hogy letapad, ha egyszer feloldódott, de egyébként is legalább 5 éves korig hagyni kell azok számára, akiknek még le van tapadva. Sokuknál spontán feloldódik 5 éves korra, ha nem, akkor elég 5 évesen orvoshoz vinni, de ne valami agresszívhez, aki feltépné.

Ha jól értelek, a gyulladás miatt nem viseli a fitymafelhúzást egy ideje. Evvel nincs gond, rákened a krémet napi annyiszor, ahogy az orvos javasolta. 5 éves korig nem kell piszkálni, de persze megpróbálhatja a kisfiad időnként újra és újra, óvatosan.

2019. ápr. 16. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!