Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen hátránya lehet a...

Milyen hátránya lehet a gyerekeknek ha nincsenek nagyszülők?

Figyelt kérdés
Sajnos anyukám rég elhunyt, anyós nem igazán foglalkozik az unokákkal, szülinap karácsonyi ajándék van de kb ennyi, ha mu nem megyünk ő nem hív mi van a gyerekekkel. Nagyon szomorú vagyok emiatt, apósom imadná őket de ő is elhunyt már.
2019. ápr. 13. 12:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szoktak menni anyósomhoz kb 1honapban 1*. Ha vigyázni kell rájuk sose mondja hogy nem, de amúgy nem hív fel hogy vigyem őket. Szóval ha mennek kedves velük stb a fiúk szeretik is őt de nem az az igazi nagyi típus akinél ott alszanak stb
2019. ápr. 14. 11:42
 12/15 anonim ***** válasza:
44 vagyok, sosem aludtam a nagymamamnal. Nem ettől lesz valaki igazi nagymama. Mondjuk nalunk bebiszitternek se voltak a nagyszulok hasznalva soha
2019. ápr. 14. 11:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem babiszitternek gondolom, de olyan szép emlékek nekem amikor mama mesélt, hajnalban arra keltem hogy azt beszélik tatával miket csináltunk tegnap
2019. ápr. 14. 18:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hiszen nálatok van nagyszülő, mennek is hozzá havi egyszer a gyerekek - ahol messze laknak a nagyszülők, ott sem látják gyakrabban a gyerekeket. Azért ez nem az a szitu ahol egyáltalán nincs nagyszülő.
2019. ápr. 14. 20:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem az a szitu, de nem az a mindenem az unokám arra értem. Ha mi egy hétig nem mentünk rosszul voltak a nagyszülők
2019. ápr. 15. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!