Ki mennyit engedi fortniteozni, mestermczni 6-8 éves gyerekeit?
És ha unatkoznak akkor mi lesz? Összedől a világ? Nem ismerem ezeket a játékokat, de napi 10 óra nem normális, de ezt te is tudod!
A ház ajtaját is bátran át lehet lépni, jó idő van.
8 éves hugom idén kapta meg az első ilyen kütyüt, nem igazán igényli elalvás előtt egy két youtube video és ennyi, lefoglalja magát őt annyira nem köti le.
Viszont az unoka tesom is ilyen volt mindig gépezett, 6éves kora óta, aztán nagy veszekedések árán, hisztik elviselésével csökkentve lett napi 3 órára, vagy 2re, most ő is 8 éves.
Fortnite-ot egyáltalán nem, az sokkal idősebbeknek való, a másikat nem ismerem.
Én nem ítéllek el, Kérdező, mert sajnos időről-időre mi is belefutunk ilyen problémába, de most van tavasz, gyönyörű az idő, épp ideális a változtatásra. Menjetek ki! Nem tudom, milyen környékem laktok, de menjetek játszótérre, biciklizni, kirándulni, amit nálatok lehet.
Nekem 7 és 9 éveseim vannak, télen sajnos nálunk is előfordult, hogy rengeteget gépeztek, de ennyit mondjuk nem. Most két hete el vannak tőle tiltva (hosszú történet), azóta lent vannak egész nap, játszótereznek rollereznek, együtt fagyizunk, kirándulunk, társasozunk. Nagyon jó!
Az mindenképp fontos lépés, hogy felismerted a problémát, és mivel te vagy a felnőtt, neked kell az első lépést is megtenned a megoldás felé.
A kisebbik fél a bogaraktól, az is zavarja koszos lesz, ő nem szeret kint lenni. Most is sírva rohant be mert valami rámászott a hintára :(
Nagyobbiknak a barátai tényleg ilyenek, hogy ciki meg gyerekes elhívja őket focizni vagy játszótérre. Egyedül a pokemon go ami kimozdítja őket. Lego is unalmas, nerf fegyverek, kinti fa játszótér is ami az udvaron van. Olvasni szeret de azt is csak tableten és ilyen minecraftos vagy videójátékos könyveket :(
Férjem nem partner semmiben mert ő is játszik naponta, még engem szid le ha a gyerekeket kiakarom küldeni.
Szerintem a Fortnite-ról próbáld meg leszokatni őket mert a Fortnite függőséget okoz.Ismerősömnek a fia
kipróbálta és ott maradt 8 órát a gép előtt fokozatosan le kell szoktatni!Vagy tegyetek több sportot a napba!Például labdázás vagy foci!
Szerintem ez egy jó tanács és remélem be is fog válni!További szép napot!
Én feladtam a tiltogatást. Elraktam a laptopot, számítógépet xboxot mire hazajöttek a nagyitól erre a férjem jobban kiabált velem mint a gyerekek.
Itt befejeztem a tiltást, de nem is fogom kiszolgálni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!