Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elesett, lehorzsolta a térdét....

Elesett, lehorzsolta a térdét. Mivel és hogyan kezeljem le?

Figyelt kérdés
Tegnap este történt, akkor lefertőtlenítettem Betadinnal, de nem ragasztottam le. Most (még alszik) nézem, hogy még nedvedzik, gennyedzik. Balcsin vagyunk nyaralni és nem tudom így bevihetem-e a vízbe? Mivel kenjem, ami fertőtlenít is meg segíti a gyors varrasodást? Napközben ha elmegyünk strandra, játszótérre, akkor tegyek rá sebtapaszt?
2010. júl. 4. 07:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Bepanten kenőccsel kendd az gyulladáscsökkentő és hamarabb is gyógyul tőle a seb.

A váladékozik akkor a homokózóba tegyél rá tapaszt, nehogy még jobban belemenjen a kosz és elfertőződjön.

2010. júl. 4. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. júl. 4. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!