Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik hogy bárányhimlő max...

Létezik hogy bárányhimlő max 15 pöttyel?

Figyelt kérdés
Elmentunk hétfőn reggel a dokihoz azt mondta h bárányhimlő. Viszont azóta nem jött ki rajta több pötty. 2-3volt ami hólyagos volt. A többi pedig piros. 5èves a kisfiam.
2019. márc. 20. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Létezik.Viszont ha nem pöttyösödik be rendesen elkaphatja még egyszer.Én gyerekkoromba átestem rajta, kevés pöttyel, 23 évesen aztán elkaptam és másfél hétig majd ,,meghaltam".

Esetleg nem adattátok be a bárányhimlő oltást neki?Bár akkor meg elvileg pöttye se lenne.

2019. márc. 20. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Igen, 1-2 pöttyös bárányhimlő is van.
2019. márc. 20. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Kislányom kb 3 évesen kapta el. Nem oltattam be. Megvettem mindenféle kencét és cseppet de semmit nem kellett neki beadni/kenni mert nem viszketett neki. Alig volt rajta pötty de felismerhető volt hogy bárányhimlő
2019. márc. 20. 19:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kapott oltást. Cetirizin cseppet adott a doki. Ha nagyon csúnya akkor vegyek vmi sprayt. Se láza nincs semmi. Egy helyen. Viszket neki csak.
2019. márc. 20. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

Nekünk se volt sok pötty egyiknel se, nehezen jöttem ra h báranyhimlő.

Egyik gyerek se kapta el újra, pedig voltak azóta himlős társaságban....

2019. márc. 20. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem volt elég melegben, ezért nem jött ki rajta rendesen. Vérből meg tudják mondani védett lett e.
2019. márc. 21. 08:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Én soha sem kaptam el a bárányhímlöt, aztán 16 évesen egy külföldi út miatt elküldtek vérvételre és volt ellenanyag a véremben, ami azt jeleni, hogy elvileg én is elkaptam a bárányhimlöt, de teljesem tünetmentes voltam.
2019. márc. 21. 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Esetleg tudnál képet küldeni a pöttyeiről?
2019. ápr. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!