Ennyi idősen csak cumisüveg?!
Jo tanacs: torodj a magad dolgaval, es ha lesz gyereked , majd azzal.
Ha elkezdi az ovodat , ott pohar lesz, megtanulja.
Unokahugom 4 eves ( orvos szulok ) es este cumisuvegbol iszik tejet.
Exem fia 4,5 eves koraig ivott este cumisuvegbol.
Mindenki maga dönti el, mi a jó nekik és a gyereknek. Az, hogy szerinted ez már nem normális, teljesen irreleváns, mert nekik meg így a jó. Nem vagy te sem törvény, sem hatóság, hogy eldöntsd, mikor mi a normális. Azt a család maga határozza meg, figyelembevéve a kisgyerek igényeit.
(engem a szoptatás miatt "korbácsolt" folyton a családom, nem mintha érdekelt volna a "szerintem már le kellett volna szoktatni" stb beszólásuk, mert nekem is és gyerekemnek is jó volt, nem éreztem tehernek, de a falra mászok ettől, hogy mit képzelnek egyesek, hogy megmondják másoknak mit KELL csinálni a saját gyerekkel)
Istenem, hogy ki tudnak kelni magukból egyesek. :) Nem kell minden frusztrációt itt kiadni.
Tehát: nem bámulom egész nap a gyereket, de sokszor találkozom vele és kb napi szinten beszélek a szüleivel is. Azt, hogy egész nap kilóg az üveg a szájából, ők is tudják, csak nem érdekli őket. Azt is tőlük tudom, hogy már most van baj a gyerek fogával.
Az ilyen emberek kiabálnak hangosan hogy "hol voltak a rokonok meg a szomszédok" mikor kiderül hogy a szülők nem nevelik jól a gyereket és probléma adódik. Amikor meg egy családtag szimplán aggódik, akkor meg el van küldve a bús pitsába hogy mit foglalkozik más gyerekével. Miért a rosszindulat üvölt mindenhonnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!