Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen tudott futobicaj...

Mennyi idősen tudott futobicajozni a fiatok, lanyotok?

Figyelt kérdés
A tényleg kicsi gyerekeknek szánt műanyag futosokra gondolok.
2019. márc. 6. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Műanyagot mondjuk nem ismerem,nekünk fém volt, de gondolom nem sok különbség lehet.

Kislányom a 2. szülinapjára kapta, 2-3 hónap múlva már biztonságosan száguldozott vele.

2019. márc. 6. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan másfél évesek voltak, nagyon hamar ráéreztek a dologra. Annyira sokat használták, hogy én állítom, hogy amiatt is alakult ki nagyon hamar náluk az egyensúlyérzet. Alig múltak 3 évesek, és tekerős kétkerekű biciklin is gond nélkül megtanultak menni, pótkerék nélkül.
2019. márc. 6. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Én tavaly vettem a 2.5 éves lányomnak fèm futóbicajt. A hèten lesz 3 èves,de nem tud rajta menni. A lába közé veszi,és sétál vele csak.
2019. márc. 6. 22:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Lányom 17 hónapos.Én még olyan korainak gondolnám, de anyuék hozták neki, hogy ezt tuti élvezni fogja.Próbálja használni, meg most már néha néha ráérez, csak nem tudom eldönteni, hogy ez tényleg neki való e.Tegnap kapta szóval még van mit tanulni:)
2019. márc. 6. 22:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
2 éves szülinapjára kapta, 1-2 hónap kellett neki mire raerzett.
2019. márc. 7. 01:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Az èn kislànyom 2 ès fèl èvesem kapott, egyből tudott vele menni. Most a kisebb lànyom jövő hònapban lesz 2 èves, szerintem nyàrra ő is megtanulja. Most is èrzi a lènyegèt csak mèg bàtortalan.
2019. márc. 7. 07:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lányom második szülinapjára kapta,kb egy hónap alatt tanult meg vele biztonsággal közlekedni. Előtte műanyag kismotorral száguldozott. :)
2019. márc. 7. 10:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Kisfiam a második szülinapjára kapta. Akkor nem használta csak úgy, hogy a lába közé vette és sétált. 3 hónap telt el, mire ráérzett. Alig várta, hogy jó idő legyen és lehessen újra biciklizni.
2019. márc. 7. 11:21
 9/12 A kérdező kommentje:

Ja, mondjuk ez a műanyag inkább kismotor.Ma már szépen hajtotta magát itt a lakásba, bár a kormányzás még nem az igaz, de láthatóan élvezi úgyhogy szerintem hagyom had próbálgassa magát.

Köszi a válaszokat mennek a zöld kezek.

2019. márc. 7. 11:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja! A kismotort kb màsfèl èves koruktòl hasznàljàk. De igazàn gyorsan olyan 20-22 hònaposan tudtak menni vele.😊

#6 voltam.

2019. márc. 7. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!