Anyukák! Ti távol lennétek a kisgyereketektől egy hétig egy hónapban, vagy hetente/kéthetente hétvégén a szerelmetek miatt?
Figyelt kérdés
Ha a párotokhoz nem tudnátok vinni, képesek lennétek addig másra hagyni?2019. febr. 21. 22:53
21/25 anonim válasza:
Közel 4 éves gyerekem van, bár jól elvan nélkülünk és aludt már mamáéknál, 1 hetet túl sok időnek tartok, az 1-2 hetente hétvégével meg az a baj, hogy hétköznap oviban van, hétvégén tudunk több minőségi időt tölteni. Havi 1 hétvége férne bele nálunk, de kb 3-4 havonta alszik anyósoméknál.
22/25 anonim válasza:
Ennyi primitív válasz egy helyen régen született. Esetleg az nem merül fel, hogy nem a farok, meg a répa, meg a fütyi kell, hanem minőségi kapcsolat egy felnőtt férfival, ahol nem feltétlenül kell mindig egy kisgyerek jelenléte. Gyakorlatilag semmit nem tudunk a helyzetről, de már mindenki elítéli az anyukát. Az egy hét szerintem is sok, de kéthetente 2 nap, ami gyakorlatilag 1 éjszaka, egy négy évesnél simán elviselhető. ennél nagyobb gond, hogy elveszítette az apját. Most őszintén ki menne ismerkedni egy 4 évessel? Mi van ha pl az új szerelem messze lakik, de még nincs olyan stádiumban a kapcsolat, hogy összeköltözés legyen belőle. Gondolom anyuka nem évekig szeretné ezt űzni. Ha igen az már más kérdés.
23/25 anonim válasza:
Egy hétre nem. De amikor pl láthatásom van az apjánál mondjuk épp 2 hetente, akkor miért ne találkozhatna az új szerelmével? Olyan férfival meg sose jönnék össze (ha elválnék), aki a gyerekeimet nem tudja a jövőképébe helyezni ha velem komolyra fordulna. Ezt a legelején letisztáznám.
24/25 anonim válasza:
Minden hónapban egy hét az rengeteg egy 4 évesnek, esélytelen, hogy egyedül hagyjam. Viszont egy 15-16 évest már simán, imádná is szerintem.
Évente 4x egy hetet, az pont oké, ennél többet nem.
Az én szerelmem nem akarná, hogy egyedül hagyjak egy ilyen kicsit, különben nem lenne a szerelmem.
Pont 4 éves a lányom, esélytelen a dolog.
Esetleg havonta 2x2 napot, mikor elutazok hétvégére, addig ő nagyizik.
25/25 anonim válasza:
Én nem! A pasi jöjjön le. Így alkalmazkodik a gyerelhez is.
Vagy max havi 1 hétvégét lehetne mamánál v barátnőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!