Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok a 10 gyermekes...

Mit gondoltok a 10 gyermekes házaspárról?

Figyelt kérdés
2019. febr. 20. 20:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%

Itt az anyagiak az oké hogy megvannak, na de a gyerekeknek mennyi kapcsolatuk van apával anyával külön külön? Oké hogy anyagilag megtehetik hogy segítséget fogadnak de attól az idejük nem lesz több nekik se, mármint egy nap 24 órából áll nekik is.

A gyerekek egymást kell neveljék lényegében.

És nem jó érv azzal jönni hogy régen is így volt, mert nagyanyáink korában vagy még előbb azért szültek sorra a nők (egyébként akkor se mindenki) mert nem lehetett tudni mennyi marad életben.

Sok betegség elvitte csecsemőkent a gyerekek mondjuk kB egyharmadat.

2019. febr. 20. 21:34
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

Mi lenne? Valószínűleg el tudják tartani, boldognak tűnnek, ha nekik így jó, miért ne? Szerintem a gyerekeknek sem rossz a sok testvér.

De az biztos, hogy nekem eszembe nem jutna 10 gyermeket szülni.

2019. febr. 20. 21:36
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

Semmi különöset.

Sok bodogságot nekik! Normálisan élnek, nem a segélyért hozzák őket a világra, ő dolguk, semmi közöm hozzá.

Ha anno, mikor elkezdtem családot alapítani, olyanok lettek volna a körülményeim, lehet, hogy nekem is lenne ennyi. Pedig kifejezetten ateista vagyok, tehát nem azért vállalatam volna, mert vallásos vagyok. Egyszerűen szerettem terhes lenni, nagyon könnyen-gyorsan szültem mindhármat és mai napig imádok velük lenni, közös programokat csinálni, pedig már nagyon nagyok (2 felnőtt 1 kamasz).

2019. febr. 20. 21:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Alapon semmi bajom nincs vele, és közöm sincs hozzá egy deka se. Annyi gyereket vállaljanak amennyit akarnak. Nekem csak az jutott eszembe kérdésként, hogy ennyi gyereket hogy tudnak majd elindítani az életben? Nem azt mondom hogy lakás, kocsi, egyetem, mindent fizetni, de azért aki nem 18 éves korában kivágja az ajtón a gyereket, annak eztán sem ér véget a felelőssége. Szerintem. Persze gondolhatják úgy is hogy az összes bejut államilag támogatottra, vagy nem is megy tovább tanulni. A többit oldják meg, hisz nagykorúak. Közöm továbbra sincs hozzá, csak elgondolkodtam.
2019. febr. 20. 22:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ők így akarták, örülnek neki, és a lehetőséguk is meg van hajrá. De az kizárt hogy én bevállalnék ennyi gyereket. Mindenki számára más a "normális". Képtelen vagyok megérteni hogy lehet így élni, de én nem is vágynék erre ha megtehetném sem.

Szerintem a gyerekeknek sem feltétlenül jó. Max abban hogy nekik tényleg nem kell könyörögni hogy ki mit csináljon, hanem tudják a dolgukat és csinálják a többi után. De pl én gyerekként elég problémás voltam, sokszor autista tüneteket produkáltam, és gondok voltak a viselkedésemmel. Szerencsére rendbe jöttem, de anyukàmnak másik 10 mellett tutira nem lett volna energiája ennyit foglalkozni velem. Tehát ahogy írták, simán lehet hogy a minőség rovására megy.

Írta valaki hogy a Jön a babàban is benne voltak, azt mindenképpen megnézem :)

2019. febr. 21. 01:21
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
El árulnátok a pár nevét? Nem tudom kikről van szó.
2019. febr. 21. 09:04
 17/22 anonim ***** válasza:
97%

Mi tizenketten vagyunk testvérek, én vagyok a legkisebb. Előttem születtek édesanyámnak ikrei, már nem javasolták neki hogy még egyszer teherbe essen, én nem voltam tervezett de megtartottak. Négyen vagyunk lányok, és nyolc fiú van. Amikor én születtem a legidősebb bátyám 20 éves volt. Most én 25 vagyok, 4 éves iker fiaim és 2 éves kislányom van, most vagyok 20 hetes terhes. Sok gyereket szerettem volna, négynél szerintem megállunk.

Szeretem hogy sok testvérem van, gyerekként is mindig volt kivel játszani. Most is jó hogy mindent meg tudok beszélni valakivel. Az egyik testvéremmel a munkám, a másikkal a párkapcsolatom, a harmadikkal a hobbim, többel a gyermek nevelést. Mindig van kihes fordulni.

2019. febr. 21. 09:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

16-os: Joób Márton és felesége Dóra. Az apa 3x világbajnok kenus, olimpiát nem nyert, mint ahogy írták előttem.

Én nem vállalnék be ennyi gyereket, de ők döntöttek így és meg vannak a lehetőségeik is hozzá. Sok boldogságot és egészséget kívánok nekik.

2019. febr. 21. 09:52
 19/22 anonim ***** válasza:
96%

Nekik nagyon jó, szép család, legyenek boldogok! Nem gondolok róluk semmit a saját 3 gyerekem mellett nincs időm rajtuk gondolkodni. ☺️🤨

Nekünk ez a 3 is elég, dolgozom, szervezzük a mindennapokat, pont elég.

2019. febr. 21. 10:20
 20/22 anonim ***** válasza:
73%
Vidámvasárnapos Sándorral vannak jóban, válasz mindnenre.
2019. febr. 21. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!