Sokat beteges gyerekek anyukái ti hogy dolgoztok?
Tejfehérje allergiás a 2 éves lányom, szeptember közepe óta bölcsis, 3x volt beteg, plusz 2 hétvégén náthás. Most is az, 4 hetet járt bölcsibe. A dokink szerint ez a téli szezon durva idén, kifejezetten jól bírja a gyerek...
Én 6 órában dolgozom, úgy hívtak vissza 2 éves kora előtt hamarabb, gondolom tudták, hogy ez benne lesz a pakliban. Itthon vagyok vele, mást nem tudok tenni, amikor már jobban van, megosztjuk a hetet a férjemmel (neki van hétközi szabadnapja is), ennyivel vagyok előrébb, de a kollegáknak ez sem mindig tetszik.
Hogy dolgozom?
Vezénylés szerint. Gyakorlatilag teljesen összevissza,havi 240 óra körül vagyok munkaidőben.(plusz utazás).Viszont hét közben van időnként szabadnapom.
Nálunk is nagyon sokat beteg a gyerek,decemberben pl 1,5 hetet volt összesen oviban és ez nem extrém kivétel. Nyáron jobb a helyzet,akkor mondjuk 2 hónapból egy hetet beteg.
Tejmentes diéta nálunk is megy,béres csepp,c és d vitamin is.
A párom napi bejelentéssel dolgozik ugyanott,mint gyerek előtt,így ő tudja megoldani.
Más lehetőség nem volt,mert egyikünknek se lenne munkája,ha felváltva vagyunk táppénzen.A szabadság se lehet hipp-hopp állandóan,mert akkor nem tudnának rám számítani.
Amikor szabadnapos vagy délelőttös vagyok,akkor dolgozik ő.Így fixen tudnak mindkettőnkre számolni a munkahelyeinken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!