Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen immunerősítőt és/vitami...

Milyen immunerősítőt és/vitamint kap gyerkőcöd?

Figyelt kérdés
Mi vált be a legjobban?

2019. febr. 12. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Vibovit gumivitamin
2019. febr. 12. 12:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Ugy akartam irni hogy és / vagy ..
2019. febr. 12. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha mindenki beteg körülöttünk akkor kapnak rágótablettát kb minden 2-3 nap, de max úgy 2 hétig. Nem igazán betegesek és rengeteg nyers zöldséget és gyümölcsöt esznek.
2019. febr. 12. 13:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Októbertól március vég3
2019. febr. 12. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Elnézést véletlenül elküldtem.

Októbertől március végéig kap D vitamint (vigantol) és multivitaminból a Marslakócskák szirupot. 2 és fél éves.

2019. febr. 12. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Ősztől tavaszig kapja a vigantolt, cebiont, béres cseppet, meg néha marslakócskák szirupot és valami gumivitamint, de annak most a nevét nem tudom. Utóbbi kettőt nem minden nap, kb 3-4 naponta és felváltva.

Szerencsére nagyon szereti a nyers zöldségeket és az összes gyümölcsöt, így ezekből is naponta eszik elég sokat. Nem beteges, utoljára nobemberben volt egy kis orrfolyása, de ennyi. Januárban az egész családot ledöntötte az influenza, csak ő maradt talpon.

2 és fél éves.

2019. febr. 12. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Beres actival kid ragotabletta
2019. febr. 12. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Akármilyen vitamint vettünk eddig, nem voltak hajlandóak megenni. 1x vettem nekik supradin multivitamin gumicukrot, ízlett nekik azt ennék folyamatosan. Napi 4et 4et megesznek fejenként, így csak 1 hétig tart be, de most a nagy járvány idején is jól bírják, nem hoztak haza még semmit.
2019. febr. 12. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:

3 csepp D vitamin

10 csepp C vitamin

FOREVER KIDS napi 1 szem

3 éves lány

2019. febr. 12. 21:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2019. febr. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!