Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Amikor x okból rászólsz a...

Amikor x okból rászólsz a gyerekedre, utána ha jön bújni puszilkodni akkor elzavarod ( tartod magad ahhoz amit mondtál neki ) vagy rögtön engedsz neki?

Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 23:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én fiam, ha valamin felhergeli magát, nem is lehet egyáltalán szót érteni vele semmivel. Először oda szoktam hívni, megölelem, várok, hogy megnyugodjon. Utána tudjuk megbeszélni, hogy mit csinált rosszul, mi nem tetszett nekem. Egyébként képtelenség vele szót érteni. Képes órákig ordítani. Az óvodában állandóan panasz volt rá, nem bírtak vele, mondtam az óvó néninek, hogy ölelje meg, ha rosszul viselkedik. Teljesen kiakadt, hogy én ezt hogy gondolom, vannak az oviban szabályok, és hisztis gyereket ő nem ölelget. Hanem büntet. Remek. 4,5 évig járt oda a gyerekem, egyáltalán nem értettek vele szót. Mondtam nekik, hogy igen, értem, ez a hivatalos verzió, amit ők tanultak. Évek óta nem vált be a fiamnál, talán meg kéne próbálni valami újat is. Azt nem.

Az iskolában elmondtam a tanító néninek, ő kipróbálta. Egyetlen egy esetben volt hiszti, akkor is megölelte, megsimogatta, és elhallgatott, és soha többet nem is csinálta az iskolában. Szóval ezeket a dolgokat szerintem át kell gondolni, szeretgetéssel többet el lehet érni, mint érzelemmentes büntivel.

2019. febr. 10. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!