Disneylandezni 8 évesen, szülők nélkül? Tényleg mindenkinek elment az esze körülöttem?
A lányunk most lesz 7 éves, a keresztanyjától azt kapná ajándékba, hogy elmennek a francia Disneylandbe 3 napra. Én viszont nem szívesen engedném el. Még sosem volt külföldön, a legtöbb idő egy hét volt, amit nélkülünk töltött (nagyszülők vitték a Balcsira tavaly, és tavalyelőtt). Még sosem ült repülőn sem. Ráadásul rosszul is esik, hogy nélkülünk élné át ezeket, hiszen mégis mi vagyunk a szülei. Viszont nekünk ilyen csilliós nyaralás a közeljövőbe nem fog beleférni, örülök ha nyáron itthon sikerül elmenni pár napra valahová... Így is sokszor úgy érzem, a gyerek jobban szereti a keresztanyját, mint engem, mert vele mindig lehet hülyéskedni, amikor ott van, ott alszik nála, nincsenek szabályok és úgy jön haza mindig, hogy napokig hallgatom, hogy "bezzeg ott". Karácsonykor együtt volt az egész család, a mi ajándékunkat ki sem bontotta kb., mert azonnal rohant, hogy mit kapott a keresztanyjától, aztán rohant hozzá, hogy köszönöm köszönöm, annyira szeretlek... Ezt látni borzasztó volt.
És most is ment tegnap egész délután a hiszti, hogy ő menni akar, engedjem el. Aztán anyám is rákezdte, hogy most miért nem engedem. Komolyan velem van a gond, amiért úgy gondolom, hogy egy alsós gyerek ne a szülei nélkül utazzon külföldre, több napra?
A gyereked már most is el van kapatva!
A keresztanyja elrontja a viselkedésével!
Baszhatod az anyja vagy a te gyereked!
Még bőven tojashéj van a kis sejhaján ahhoz hogy önálló döntéseket hozzon tőled függetlenül a nagynénjével.
" Mennyit kerestek havonta? Különösen az aki szerint mélyszegénységbe nem kellett volna szülnie kérdezőnek? De komolyan, meg meri írni? És hol keresi ezt meg mivel?
"
Meg merem írni. Én 250-et, férjem 200-at keres nettóban, BP és agglomeráció. Egyikünknek sincs felsőfokú végzettsége.
Saját ház, amit saját erőből tavaly végtörlesztettünk, és 2 kocsink van.
És igen, aki nem tud 2 kád vizet engedni a gyereknek, az szegény.
És ha emiatt nem engedi el Disneylandbe, akkor meg féltékeny...
Igaz az én lányom lassan 13 éves.
Nyáron a tesóm viszi Görögországba nyaralni. Bár a gyerek nem tudja még, meg sem fordult a fejemben, hogy ne engedje.
Ez lesz az első külföldi útja.
Mi még pár évig nem engedhetjük meg ezt magunknak.
Fáj a szívem, hogy mi nem mehetünk.
De a gyerek boldog lesz és ez fontosabb mint önérzeteskedni.
Inkább örülj neki, hogy megadatik ez neki, még ha nem is általatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!