Kisgyerekes anyukák, mihez kezdtek, ha lebetegedtek annyira, hogy felkelni is alig bírtok?
Hogy tudjátok ellátni a gyerekeiteket pl. magas lázzal, mikor mindenetek fáj, vagy durva hányással? Segít ilyenkor valaki?
Nekem 3 gyerekem van, egy kisiskolás, egy ovis és egy 7 hónapos. Tegnap szörnyen rosszul voltam, több paplan alatt is dideregtem lázasan, fájt mindenem, a fejem hasogatott, bevettem ibuprofent meg paracetamolt is, de nem ment lejjebb a láz, szerintem még sosem voltam ennyire beteg. A középső 10-től 4-ig jár oviba, a nagynak 8-tól 2-ig suli (nem napközis). Már a logisztikájuk kihívást jelentett, többnyire kocsival hozok-viszek mindenkit, délután a nagynak különóra, plusz a baba is beteg épp, egész nap nyűgös. A nagyszülők félnek, hogy elkapják, nem segítenek. A férjem épp pár napos üzleti úton külföldön. Annyira rosszul voltam, hogy délután már zokogtam kétségbeesésemben, hogy hogy fogom egyedül végigcsinálni ezt a napot. Végül valahogy csak sikerült, lemondtam a különórát, és a nagy felajánlotta, hogy hazajön egyedül a suliból, nem főztem, este csak halrudacskát csináltam vacsira, de még ezekkel a könnyítésekkel is úgy éreztem, majd' belepusztulok ebbe az estébe. Éjszaka volt a csúcson a lázam, kb. alig voltam magamnál, akkor meg a baba ébredt, így betegen a szokásosnál is többször, szegényke. Ki hogy oldja meg, ha ennyire rosszul van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!