Engednéd a feleséged külföldre?
Nagyon nehéz helyzetben vagyok, van egy óvodás lányunk az édesanyja pedig elhatározta hogy Németországban fog dolgozni, szinte már egy állást is le beszélt, egy gyári munkában, itthon kB 3 hónapja felmondott, ott 3 hónapot dolgozott kB, aztán pedig azt mondta nem tud elhelyezkedni mert nem tudja össze egyeztetni a munkát az ovival. Most pedig oldjak meg mindent én, 3 műszakban dolgozok nem lesz egyszerű de megprobálom megoldani, mert én sem fogom ott hagyni az állásom. De ez nekem fura. Ő mindent megbeszélt ugyan egy gyerekkel de hát azért az ő gondolkodásuk nem egyezik meg egy kamasz vagy felnőtt emberével.
Egyébként úgy volt hogy fél éve én is kint vállalok munkát, heti szinten haza járással és nem engedte, mondván a gyerek miatt, meg ketten keresünk annyit hogy felesleges kimenni... Most meg tessék ő megy. Valaki hasonló szituban?
A két utolsónak van igaza.
Én tudom.
Kell a pelda kerdező?
Ugyanilyen céllal ment ki az egyik ismerősöm angliába mosogatni.
3 gyereket hagyott otthon.
A ferje mondogatta hogy dehát ő nem olyan,meg nem is nez ki jol de en így szeretem...
Haha 43 evesen rászokott a drogra, akarmilyen csunya is volt 25 eves palival elt. Mellette a bárba az vitte el aki akarta.
Ja ő egyébkent mosogatni ment, es azt is csinalta.
Másnak már nem volt jó.
De ha ezt nem nézzük a sok penz ku fogja a feleségedet forditani önmagábol.
Ez is tapasztalat.
Viszont annak örülj ha nem vagy mellette.
Mindegy mit iron az a lenyeg hogy megunta a mokusketeket.
Ha visszatartod akkor itthon is izgalmat fog keresni.
Akkor inkább hagy menjen, és járj nyitott szemmel.
Ennek a házasságnak vége, innentol kezdve csak időhúzás.
Közös gyerek? Kb egy nőről sem tudom elképzelni hogy othagyja a gyerekét ha nem muszáj.
En voltam kint szobaasszony, csak olyan anyukák hagytak otthon gyereket akinek a ferje lelépett es nem él meg. Mamák vigyaznak a gyerekre anya meg küldi haza a penzt es havonta jár haza. Kényszer az egész. Mert nincs tamogato ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!