Van olyan szülő akit ez visszatartana? Hivatalosak vagyunk a gyerekekkel 1 hétre vidékre.
Nagyon nehezen indulok el a 2 gyerekkel,mert én félek a bogaraktól főleg a kullancsoktól.
Panelban élünk, most pedig falura mennénk.
A gyerekek lázadnak:)
Van olyan akit ez visszatartana?Vagy én vagyok túl h.lye?
Ha a gyerekek kedvét nem tudjátok meghozni el se érdemes indulni
bogarak: meg kell tenni az óvintézkedéseket ..
panelból vidékre nagy trauma tud lenni az ember komfort érzetének
nem vagy hülye kicsit jobban gondoljátok át...
(engem nem tartana vissza imádom az ilyesmit)
Emiatt biztos nem maradnék otthon. Hacsak azt nézzük számold ki hány ember szavazata áll a tied mellett? Miattad üljön mind a panelban?
Vigyél mindenféle kullancsriasztós vackot, hátha attól megnyugszol.
Ne haragudj, igen, te vagy túl...
Mi vidéken élünk, kertes házban, erdő szélén. A kertünk végében rókák, nyuszik, őzikék szaladgálnak.. És még élünk!!
Sőt (sajnos) kullancs is van erre felé.
14 éves koromig panelben laktunk, de az összes rokonunk kertesben, vidéken. Mi imádtuk gyereknek az az életet. nagyinak állatai is voltak. Remek lesz, a gyerkőcök élvezni fogják, ha hagyod! Engedd meg nekik, hogy megfogdossák a bogarakat, békákat, csigákat! nem lesz semmi bajuk! Jó nyaralást!
Kullancs van a panelok közt is, nem egy munkatársamban volt már a panelgettóbol...
Szóval ez ne tartson vissza..
Mi a különbség a panel( éltem benne) és a falusi élet között?
Reggel nem az autók zajára és a szomszéd lábdobogsára ébredtek,henm a kakaskukorékolásra és madárcsicsergésre.
Ha kiléptek a lakásból,nem a büdös benzin szagot szívod,hanem a jó friss levegőt.
A gyerekek nem a szobában rendetlenkednek,hanam az udvaron élvezik a szabadságot. Igaz,hogy közben maszatosak lesznek,de ez csak használ nekik.
Nem tápos csirkét meg tojást esztek,hanem valódi házi ételeket.Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Zöldséget is frisset ehettek,sőt a gyerekek akár a fáról szedhetik a gyümölcsöt.
Este nem kell őket ringatni,mert fáradtak lesznek az egész napi szaladgálástól.
Ha egy hétig falun lesztek,akkor a gyerekeid nem akarnak majd hazamenni. Még akkor sem,ha lavórban kellene mosakodnotok. Bár ez ma már falun sem szokásos,mert mindenütt van fürdőszoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!