Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg csak drágán lehet...

Tényleg csak drágán lehet normális cipőt venni?

Figyelt kérdés

Az én babám még nem született meg, de barátnőmnek épp most kezdett járni a kislánya. Arra panaszkodik, hogy egy normális cipő, ami megfelelően tartja a bokáját stb 15 ezernél kezdődik. (Nem gazdag emberekről van szó, teljesen átlagos anyagi helyzetűek, talán kicsit márkabúzik... )És persze nem elég, ha egy cipője van a gyereknek, nyilván, meg azt is hamar kinövi.

Nagyon nem vagyok képben a dolgokkal, de érdekelne, ti hogy látjátok. Nehezemre esik elhinni, hogy csak 15-ért lehet valamirevaló gyerekcipőt kapni. És akik nem engedhetik meg maguknak? Azoknak a gyerekei is felnőnek és a lábuk, gerincük sem problémás...

2019. jan. 12. 14:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%

Mi mindig geox cipőt veszünk, szerencsére nem kell szupinàlt de így is drága.

Ccc tényleg gagyi akkos már a deichmanos

2019. jan. 12. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:
46%

Én vok az a kategoria akinek sosem volt drága (jó) cipője. Mindig kínai cipőm volt. A 90es években voltam gyerek.

Eddig még semmi bajom tőle. Se láb, se hát fájás. Még csak gerincferdülésem sincs.

A gyerek cipők, valóban drágák ( ahoz képest h negyed akkora mint egy felnőtt, és ugyan olyan árban adják)

"ami megfelelően tartja a bokáját"

Ezzel nem értek egyet. Ahogy a gyerekorvosunk sem. Annak a bokának, megjell tartani magát. Ha a cipő tartja, soha nem fog megerősödni.....

Azért lehet jó akciókat kifogni. Dechatlon, deichman egy egy Szamost is lehet már 8körül kapni, ami azért a 20 ezresekhez képest nagyon baráti ár.

Az én lányomnak pl annyira magas a lábfeje h egy egy ilyen szuper gyerekmárkás gyerekcipő mégcsak rá sem ment 😞 Hiába voltam úgy h már mindegy az ára, csak cipő legyen.

2019. jan. 12. 20:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így minden világos :)
2019. jan. 12. 20:12
 14/17 piroska és a farkas ***** válasza:
75%
Igen, dràga. Ami olcsóbb, az olyan is. Nekem dongalàbas a 2 éves kusfiam, màr most különbség van a 2 làbfejhossz között, ha még pàr mm- t nő, màr nem lesz jó 1 pàr cipő. 2-3 havonta mindig 2 pàrat venni majd...gondolhatod. Egyébként spk gyerekcipő wrbàruhàznak vannak utolsó pàras akciói, leginkàbb a pici, 18-20 méretekben. Ezt érdemes figyelni. Valamint, ha anyagilag nehézséget okoz, akkor azt kell szem előtt tartani, hogy ami sokat van a gyerek làbàn, az legyen jó, ami alkalmanként, ott lehet kompromisszum. Tehàt nem, egy beleizzadós, műanyag, tartàsnélküli sz.r ne legyen pl ovis benti cipő, míg az ünneplős amit ritkàn vesz fel, mehet a kínaiból.
2019. jan. 12. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:
18%
Asso lehet kapni 6 ezertől mår ės szėpek.ovis koråig asso volt ,falcon .aztån nagycsoportos koråtol még dekatlonból veszem cipöit .
2019. jan. 13. 06:31
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Kicsinek Baren Schue, cipőket vettünk a Deichmannból, azok viszonylag normális áron kaphatóak és jók. Amikor elkezdtek járni akkor vettünk Scholl cipőt, ami biztos hogy egészséges és jó kialakítású, de 2 felvétel után vállalhatatlanul ocsmányul nézett ki, hiába tisztítottuk, pedig 10 éve került .15.000 Ft-ba. Téli csizmában elefantent hordtak kicsinek.
2019. jan. 13. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Szamos, Richter cipőket vettünk zömmel. Egy kis vizes kefe és mintha új lenne.

Most a tornacipő a decathlonból egy olcsóbb edzőcipő. Nem a legolcsóbb, de ebbe is úgy beleizzad a lába, mint egy fröccsöntött kínaisba.. :-(

2019. jan. 13. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!