Tényleg csak drágán lehet normális cipőt venni?
Az én babám még nem született meg, de barátnőmnek épp most kezdett járni a kislánya. Arra panaszkodik, hogy egy normális cipő, ami megfelelően tartja a bokáját stb 15 ezernél kezdődik. (Nem gazdag emberekről van szó, teljesen átlagos anyagi helyzetűek, talán kicsit márkabúzik... )És persze nem elég, ha egy cipője van a gyereknek, nyilván, meg azt is hamar kinövi.
Nagyon nem vagyok képben a dolgokkal, de érdekelne, ti hogy látjátok. Nehezemre esik elhinni, hogy csak 15-ért lehet valamirevaló gyerekcipőt kapni. És akik nem engedhetik meg maguknak? Azoknak a gyerekei is felnőnek és a lábuk, gerincük sem problémás...
Mi mindig geox cipőt veszünk, szerencsére nem kell szupinàlt de így is drága.
Ccc tényleg gagyi akkos már a deichmanos
Én vok az a kategoria akinek sosem volt drága (jó) cipője. Mindig kínai cipőm volt. A 90es években voltam gyerek.
Eddig még semmi bajom tőle. Se láb, se hát fájás. Még csak gerincferdülésem sincs.
A gyerek cipők, valóban drágák ( ahoz képest h negyed akkora mint egy felnőtt, és ugyan olyan árban adják)
"ami megfelelően tartja a bokáját"
Ezzel nem értek egyet. Ahogy a gyerekorvosunk sem. Annak a bokának, megjell tartani magát. Ha a cipő tartja, soha nem fog megerősödni.....
Azért lehet jó akciókat kifogni. Dechatlon, deichman egy egy Szamost is lehet már 8körül kapni, ami azért a 20 ezresekhez képest nagyon baráti ár.
Az én lányomnak pl annyira magas a lábfeje h egy egy ilyen szuper gyerekmárkás gyerekcipő mégcsak rá sem ment 😞 Hiába voltam úgy h már mindegy az ára, csak cipő legyen.
Szamos, Richter cipőket vettünk zömmel. Egy kis vizes kefe és mintha új lenne.
Most a tornacipő a decathlonból egy olcsóbb edzőcipő. Nem a legolcsóbb, de ebbe is úgy beleizzad a lába, mint egy fröccsöntött kínaisba.. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!