Andi80018 kérdése:
Kisiskolás gyermeketeknek adtok D vitamint ebben az időszakban a multivitaminon kívül?
Figyelt kérdés
Illetve kapnak-e multivitamint, vagy csak egyéb nyomelemet?2019. jan. 10. 08:39
1/14 anonim válasza:
Ovisomnak is adok és mi is szedünk. Multivitamin + D vitamin. Ha látom, hogy kezd beteg lenni kap pluszba C vitamint.
2/14 anonim válasza:
Igen, kb. 2-3 naponta Vigantolt kapnak, naponta meg C-vitamint. Mást nem. Ritkán szoktak betegek lenni.
3/14 anonim válasza:
Csak C és D vitamint kap ősztől tavaszig. Plusz ősszel végig szedett egy Broncho waxom kúrát, ez így bőven elég szokott lenni.
4/14 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de semmit sem adok neki. Naponta eszik gyümölcsöt (most épp mandarint és almát), zöldséget (uborka, paradicsom, paprika, cékla, de nyersen rágcsál répát, karalábét), olajos magvakat (dió, mogyoró, napraforgó mag). Ritkán beteg, decemberben hiányzott 3 napot a suliból megfázás miatt, de arra is csak Coldrex Juniort kellett szednie 3 napig (orvos látta, ő mondta).
5/14 anonim válasza:
6 éves, csak multivitamint kap + C vitamint. D vitamint nem adok neki.
6/14 anonim válasza:
Szerintem jó, ha kapnak D vitamint!
8/14 anonim válasza:
Egész évben szed napi 1600 NE D vitamint. Mi is szedjük. Ezenkívül C vitamint kap még.
9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is fontos a D vitamin,illetve a multi, főleg, mert egyáltalán nem tudom megetetni vele a nyers zöldséget, max egy kis gyümölcs. :-)
2019. jan. 10. 11:12
10/14 anonim válasza:
Én nem adok, béres cseppet szed c vitaminnal egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!